Twilight Breaking Dawn konkurrence

Jeg forventer at blive meget positivt overasket… Jeg håber den bare er mindst lige så god som alle de andre film, bøger mm. Jeg forventer at se masser af kærlighed og bare glæde. Men jeg ved jo at filmen vil være fantastisk.. Jeg forventer at se “Edward” smuk( som han altid er.) Jeg glæder mig bare mega meget. Er mega twilight fan, og det vil bare betyde alt for mig at vinde. Jeg håber min begrundelse er god nok.. Men jeg glæder mig i hvert fald mega meget… I LOVE TWILIGHT!! Jeg har bare plakater over alt på mit værelse og har alle filmene( som er udkommet) Og har også alle bøgerne så det vil bare være fedt med noget mere TWILIGHT!…. MAnge hilsner Anne… 😀 😀 <3 <3 <3 <3

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.