Glædelse til at se Breaking Dawn op på det store lærred!

Jeg glæder mig til at se Breaking Dawn på det store lærred!

breaking dawn konkurrence

Breaking Dawn konkurrence

Jeg glæder mig utrolig og ubeskriveligt meget til at Breaking Dawn part 1 udkommer i biograferne verden over fordi: Breaking Dawn er jo slutningen og jeg simpelthen ikke vente med at se hvordan de har fået de har fået Stephenie Meyers fantastiske historie op på det store lærred, for selvom, at jeg har læst bogen om og om igen, glæder jeg mig stadig til at se hvordan filmen er i forhold til bogen. Bella som vampyr dør jeg næsten over, ikke at vide, hvordan hun kommer til at blive. Det er noget mig og alle twihards har ventet evigheder på at se.

Jeg kan heller ikke vente med at se, hvem de har carstet til rollerne som Tanya, Benjamin osv. Det bliver dejlige endelig at få et konkret billede på hvordan de ser ud.
Som jeg sagde før, er dette jo slutningen og jeg glæder mig sådan til at se alle svarene på de foregående konflikter. Man får svar på en helt masse ting, som man har gået og undret sig over gennem de tre andre bøger. Hvorfor kan Edward ikke høre Bellas tanker? Ting som dette.

Da jeg så traileren for første gang da der var MTV Movie Awards 2011 blev jeg nødt til at holde en pulde for munden for ikke at komme til at skrige. Den var simpelthen så god, og den gjorde mig bare endnu mere spædt end jeg var i forvejen.
Jeg tror sagtens man kan regne ud, fra det ovenstående jeg har skrevet, at jeg glæder mig mere end noget andet til at sidde til premieren, blandt mange andre spændte og twilight glade mennesker, og dele oplevelsen af for første gang at se noget vi alle har ventet så længe på. Jeg kan ikke sige andet end, jeg ELSKER twilight og hele universet og VI SES TIL PREMIEREN!

Mvh. Nikoline

Deltag i Twilight konkurrencen – Breaking Dawn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.