Breaking Dawn part 2 konkurrence bidrag

Heii..

Jeg glæder mig utrolig meget til Breaking Dawn part 2. Jeg forventer et dramatisk 3-kant drama mellem Edward, Bella og Jacob.  Jeg forventer blandt andet at se en masse fantastiske og talentfulde skuespillere. Jeg håber selvfølgelig også på at se søde, skræmmende og seje filmscener. Jeg har ikke ville læse den sidste bog da jeg håber på at blive dejlig overraskede over hvad de sker i filmen. <3 Men jeg forventer da oså at se skinnende, lækre og stærke vampyrer. Eller pelsende, stærke, varme og seje varulve. <3  Men jeg forventer allermest at se den uforglemlige historie og en pige som forelsker sig i en vampyr, at vampyren forelsker sig i pigen og at pigens bedste ven forelsker sig i hende.

Elsker bare den historie <33333

MHV.. biggest fan

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Eller vil du hellere læse om de seneste trends?

Find mere info om trending

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.