Twilight umuligt at være andet end fantastisk – Twilight konkurrence

Twilight, umuligt at være andet end fantastisk

breaking dawn konkurrence

Jeg læste bogen omkring efteråret, det år New Moon kom. Desværre fik jeg ikke set Twilight i biografen, men så dog New Moon, og efterfølgerne Eclipse. Da jeg læste Breaking Dawn første gang, kunne jeg ikke lægge den fra mig. Jeg begyndte på den lige efter Eclipse, og det var lidt sen. Jeg skulle op og i skole om morgen, men stoppede ikke med at læse før kl 3. Eftersom Breaking Dawn var på tilbud købte jeg den, og ville gerne læse serien igen. Jeg lånte de 3 første på biblioteket, men der var så lang kø, og jeg holdt så meget af den sidste, så jeg læste den først. Kunne ikke holde mig fra den og læste den et par gange mere. Og nu er den langt ventede første del, på vej! Det er den sidste i serien, og vare vel ca 3 timer. Siden jul, har jeg været inde og søge hver dag, i håb om at der var kommet et billede, et video klip, historier, om Breaking Dawn. Jeg har læst andre læsers historier, og jeg tror at kun den ene glæder sig mere end den anden. Jeg har ingen idé om hvordan jeg vil regere når den sidste er kommet ud. Måske ligesom da jeg havde læst bogen. Det første jeg tænkte var ’Nej, nej neej! Jeg er færdig med Twilight-serien! Hvad skal jeg nu gøre?!’ og så havde jeg sådan en underlig tom følelse inden i. Måske kunne det endda være jeg kommer med et par tåre. Men jeg kunne godt forestille mig, at filmene, er sådan nogle som bliver lavet igen om 50 år.
Men jeg er sikker på, at den Aften jeg kommer til premieren, bliver den bedste dag i hele mit ’twilight’ liv. Man kan huske en masse ting fra 1, 2. og 3, men jeg tror at Breaking Dawn bliver noget helt fantastisk, anderledes og specielt, noget vi vil huske bedre end noget andet. Jeg er 100% sikker på at jeg kommer til at nyde det, i det sekund jeg træder ind i biografen. Jeg tror jeg vil grine, græde gispe, det hele!
Jeg kan sidde og tænke på hvordan filmen mon vil blive, hvad der sker, men er sikker på at intet kan hamle op med hvordan den rigtig bliver.
Der er sket så meget siden den første bog, og nu er vi allerede næsten ved slutningen! Jeg er sikker på at det bliver et fantastisk eventyr. Og selvom det virker som om eventyret er forbi, er jeg sikker på det kun lige er blevet begyndt.

Mvh.

Lizzie

Deltag i Twilight konkurrencen – Breaking Dawn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.