Twilight Danmark konkurrence

Deltag i Twilight Danmarks konkurrence, og vind en af de nedenstående præmier!

Twilight konkurrencen

Kære Twilighters

Fra den 15 januar 2011 og frem til den 28 januar 2011 har du nu muligheden, for at deltage i Twilight Danmarks konkurrence om: En af Twilight bøgerne i den helt nye special udgave hvid med en blodig rød ramme, Twilight pins, Twilight postkort eller en Twilight pung. Vælger du 1 af bøgerne bestemmer du fuldstændig selv, hvilken bog du ønsker. Bliver du den heldige vinder, så skal du blot oplyste navn og adresse og en af gaverne vil blive bestilt hjem til dig fra Saxo umiddelbart efter konkurrencen. Har du måske alligevel nogle af præmierne så deltag alligevel for du kan altid give præmien væk og forvandle endnu en person til en ægte Twilighter. Se dem forneden:

+ ++

Sådan deltager du

Vi er allesammen så triste over at Twilight sagaen er slut som bogform, og at Stephenie Meyer efterfølgende ikke har skrevet videre på historien. Men nu har du muligheden for, at gøre det hele godt igen for alle Twilight fans! Konkurrencen går ud på at oprette en bruger på Twilight Danmark og skrive titlen og det første kapitel på fortsættelsen af Twilight sagaen. Dvs hvor historien umiddelbart slap efter Breaking Dawn. Kapitlet skal ligge imellem 200-300 ord hverken mere eller mindre. Det er helt op til dig hvordan du vælger at fortsætte historien. Skriver eller staver du ikke så godt? – så få hjælp udefra. Det kan være dine forældre eller venner. Når du har skrevet historien, så opretter du en bruger hos Twilight Danmark og smider din historie ind som kommentar på denne konkurrence. Twilight Danmark bedømmer alle historierne og angiver hvem vinderen er.
NB. Konkurrencen SKAL have mindst 10 deltagere, for at kunne gå igennem.
Læs ALLE reglerne forneden:

Regler for deltagelse

 • Alle må deltage
 • Historien skal være på dansk
 • Skriv en titel
 • Skriv mellem 200-300 ord
 • Du SKAL oprette en bruger for at deltage.
 • Angiv navn + efternavn og smid historien ind i kommentarfeltet på denne konkurrence

Har du allerede skrevet historien færdig? Opret en bruger her og smid historien ind i kommentarfeltet:

Twilighter medlem oprettelse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

25 Responses to Twilight Danmark konkurrence

 1. twilight-fan1 skriver:

  ok tak 🙂

 2. lineadamsen skriver:

  Hej alle Twilighters!
  Her er mit bidrag til en Daggrys fortsættelse 🙂

  En begivenhed
  Renesmee. Jeg prøvede at forstå hvad der skete omkring mig. Min lille datter var fyldt 3 år, men lignede allerede en teenager. Hendes lange, krøllede hår gik ned til hoften. Hendes smil var blændende. Hvad er det der er ved at ske? Hun voksede sig stille og roligt fra mig. Gik sine egne veje. Jeg havde håbet på at hun ville være barn længere, at hendes tid stod stille. Bare for en lille stund.
  Jeg sukkede, men fandt mit bedste smil frem. Edwards arm var om mit liv. Han kyssede mig i håret, og smilte til resten af familien. Alice havde pyntet stuen op så passede til begivenheden. Endnu et suk. Hvis jeg kunne, havde tårerne trillet ned af mine kinder.
  ”Skat, du skal klare det fantastisk,” hviskede Edward mig i øret. De andre hørte hans ord, men ignorerede dem.
  ”Jeg er bange, Edward.” Min stemme havde knækket over mange gange denne dag, men ikke ligeså meget som nu. Jeg skævede til Alice, som stod med kagen. Renesmee stod der på den med en flot skrift, som ikke kun tilhører andre end Esme. Hun havde brugt flere timer på den, og det kunne også ses. Kagen var utrolig smuk, men den gjorde mig endnu mere deprimeret.
  Renesmee sad i sofaen, omringet af gaver. Hun var yndig i den pastelfarvede kjole, som Alice og Jasper havde givet hende om morgenen.
  Nu stod Rosalie henne ved hende. Rosalie rakte, smilende, en lille, lyserød gave frem. Renesmee tog den, og begyndte at pakke den op.
  ”Du vil elske den, Nessie,” grinede Alice ved min side. ”Jeg har nemlig set dig pakke den op.”
  ”Tak, Alice. Du kommer mig altid i forkøbet.” Renesmees stemme lød som sang, ligesom Alices. Hendes øjne strålede en glæde. En glæde, som gjorde mig varm, men denne begivenhed ødelagde den. Den fik varmen til at forsvinde.
  ”Rose! Tusind tak,” råbte Renesmee. I hendes hånd holdte hun Rosalies halskæde. Den med vores families våbenskjold.
  Rosalie smilede. ”Den passer perfekt til dig. Du fortjener den, lille skat.” Hun havde været som en anden mor for Renesmee. De havde et specielt bånd, som ingen kunne bryde.
  ”Bella, det er vores tur nu,” hviskede Edward og skubbede mig hen imod vores yndige datter. Vi gik sammen hen til hende. Jeg satte mig ned ved hendes side.
  ”Nessie,” stammede jeg, imens rakte jeg en lille æske frem til hende. ”Denne gave er fra din far og jeg.”
  Æsken var rund og flad. Edward havde forsikret mig for, at vores gave var perfekt, men jeg var ikke helt sikker. Måske syntes hun, at den var for lille. Den passede nok ikke rigtig til en pige som hende.
  Hun åbnede æsken og kiggede på mig, inden hun gav mig et knus. ”Mor, gaven er vidunderlig. Tusind tak.” Hendes øjne strålede endnu mere. ”Vil du hjælpe mig?”
  Jeg smilede og tog æsken. Indholdet i æsken var et armbånd med perler, som alle repræsenterede hver og én af os. Carlisle, Alice, Rosalie, selv Jacob. Jeg gav hende armbåndet på og smilede.
  Edward sad ved klaveret og spillede min vuggevise. Jeg satte mig hen ved ham.
  ”Hun er blevet en stor pige, skat.” begyndte han, imens fingrene rørte tangenterne. ”Hun er ikke længere vores lille baby.”
  ”Det ved jeg, Edward. Men.. jeg ville ønske, at hendes liv var lidt som vores. At den stod stille, bare for et øjeblik.” Jeg sukkede. Hun var ikke længere vores lille prinsesse. Renesmee var allerede teenager. Selvom jeg ønskede, at hun stadig var lille, så var jeg også glad for den hun var blevet. Hun blev kun smukkere med tiden.
  Døren åbnede sig, og ind kom Paul, Quil og Jacob. Jeg følte en lettelse over, at se min bedsteven igen. Jeg havde savnet ham. Han var på besøg hos Renesmee hver dag, men når han ikke var der, savnede jeg ham. Han var en del af familien nu. Han var min og Edwards svigersøn. Vi havde været imod ham og Renesmees forhold, men havde, mere eller mindre, accepteret. Jacob havde prægning til Renesmee og det kunne ikke bare ignoreres. Han havde fortalt om følelsen ved at finde den eneste ene. Om det så betød, at min datter var det, så måtte jeg accepterer det. Jeg var, inderst inde, stolt over Jacob. Min bedsteven og svigersøn.
  ”Jacob!” sagde Renesmee og rejste sig. Hun kastede sig i armene på ham.
  ”Tillykke med.. treårsdagen, Renesmee,” grinede Jacob og kiggede på mig. Jeg smilede til ham og nikkede, som en godkendelse på hans lykønskning.
  ”Jeg har fået et armbånd af mor og far. Du er på det.” Renesmee viste stolt armbåndet frem. Den lille ulv, som før havde været min, sad nu på Nessies arm. Sammen med ulven hang også hjertet, som Edward havde givet mig. Jeg følte, at armbåndet passede bedre på vores datter, end mig. De andre vedhæng, som symboliserede resten af familien, hang omkring ulven og hjertet.
  Jacob gik hen til mig. Han rakte hånden frem og jeg tog den i min. ”Tillykke med Renesmee, Bella.”
  ”Tak, Jacob. Godt du kunne komme,” smilede jeg venligt.
  ”Jeg vil ikke gå glip af en dag som denne.” Han grinede.
  Et grin kom over mine læber. Jacob vidste hvad han skulle sige.
  Edward gik hen bag Jacob. ”Jacob. Godt du endelig er her.”
  Jacob vendte sig om. ”Edward.”
  De var ikke gode venner, men kunne sagtens være sammen i flere timer uden skænderier. Det gjorde mig kun glad, at se dem sammen. Bare de kunne enes imens Renesmee var her, så var jeg tilfreds.

 3. lineadamsen skriver:

  Jeg ved godt at den er lang, men nåede ikke at lave den kortere :’$

 4. admin skriver:

  Hej Line.

  Jeg er godt nok ked af det, men konkurrence sluttede klokken 17.00.
  Vi havde håbet, at alle havde set at det var der den sluttede :S
  Din historie er fantastisk! Men det er bare for sent nu 🙁
  Det er vi virkelig kede. Hvis det kan trøste dig, så deltag i den nye Twilight konkurrence.

 5. lineadamsen skriver:

  Øv… havde ikke lige set hvad kl. den sluttede 🙁
  Men tusind tak 🙂 har også gjort mig umage, men det er jo ligemeget nu.
  – Den vil jeg da lige kigge på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.