Twilight bøgerne på dansk

Køb Twilight bøgerne på dansk

tusmørke bog på dansk

Hos Twilight Danmark modtager vi rigtig mange mails om dagen. En stor del af dem er ofte spørgsmål om diverse Twilight ting, og et af de spørgsmål vi får stillet mest er om vi har Twilight bøgerne på dansk

Hos Twilight Danmark forsøger vi ihærdigt, at have alle Twilight ting. Det kan være alt fra de omtalte Twilight bøger på dansk og engelsk til filmene, soundtracks og andet merchandise. Derfor laver vi et direkte link i dette opslag, til Twilight bøgerne på dansk så dem som søger bøgerne lettere kan bestille eller læse mere om dem.

Hvad hedder Twilight bøgerne på dansk?

Twilight historien handler om den unge pige Isabella Swan, som flytter til lille regnfulde Forks og forelsker sig i den mystiske vampyr Edward Cullen. For de kommende fans, som endnu ikke er hundredprocent inde i Twilight universet kan det godt være lidt svært, at kende navnene på titlerne af Twilight bøgerne på dansk.

Bøgerne er skrevet af Stepenie Meyer. Den første Twilight bog udkom i 2005, New Moon i 2006, Eclipse i 2007 og slutteligt Breaking Dawn i 2008. Der er dog i alt 7 bøger. Siden hen er der dukket en novelle op, og en guidebog. De engelske oversættelser af bøgerne kan findes forneden.

Midnight Sun – Ikke oversat til dansk – Hvorfor? Klik og læs!
Twilight – Tusmørke
New Moon – Nymåne
Eclipse – Formørkelse
Breaking Dawn – Daggry
The Short Second Life of Bree Tanner – Bree Tanners korte liv efter døden
The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide – ikke oversat til dansk

Twilight bøgerne på dansk kan varmt anbefales

Mange Twilight fans er ofte skeptiske overfor Twilight bøgerne på dansk efter at de har læst de originale engelske bøger. Man finder ofte argumenter som, at oversættelserne er dårlige, og at historien bare ikke er lige så god.

Er du ikke den stærke læser indenfor engelsk, så kan du sagtens gå igang med at læse Twilight bøgerne på dansk. Hvis du bliver vild med serien, så kan du altid læse den igen på engelsk. De fleste Twilight fans har læst Twilight bøgerne rigtig mange gange!

Hvis man stadig føler sig usikker på, om Twilight historien er noget værd så kan man altid hoppe ind på vores anmeldelses sektion, og læse hvad de forskellige fans-og ikke fans har skrevet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.