Robert Pattinsons måske sidste Twilight interview

Sidste interview omkring Twilight

sidste twiligt interview

Movie.ie har lavet et interview med Robert Pattinson omkring at Twilight Sagaen snart er slut, og at det måske er et af de sidste interviews vedrørende Twilight filmene.

Interviewet er okay langt, så vi har tilladt os at Google Translate det til de ikke engelsk talende fans som kommer forbi hjemmesiden. I kan finde interviewet længere nede.

Men et hurtigt spørgsmål:

Hvordan har du det med at dette måske er et af de sidste Twilight interviews med Robert Pattinson?

Et uddrag:

Hvordan var din sidste dag med de andre, sørgelig?

Robert Pattinson: “Den sidste dag i Canada var cirka semi-trist. Vi filmede i over to uger hvor det var forfærdeligt koldt. Men den sidste dag blev filmet i St. Thomas i caribien hvor omgivelserne var fantastiske. Det var det eneste tidspunkt i løbet af de to uger hvor vi filmede i godt vejr. Vi var på stranden hvor vi filmede hele natten. Det var den sidste dag, og jeg tænkte faktisk at det var en god måde at afslutte det hele på“.

Google Translated version:

Hvordan fandt du din sidste dag på settet, trist, glad?

Robert Pattinson: Den sidste dag i Canada, var semi-elendigt: vi gjorde to ugers nat skud, og det var hundekoldt, og det var forfærdeligt. Men den faktiske sidste dag i St. Thomas i Caribien, var ret fantastisk. Den ene gang vi var nødt til at skyde i godt vejr, det var bogstaveligt talt den sidste dag af skuddet, og vi skød på stranden og blev bare gøre ude i havet hele natten. Det var den sidste dag, så jeg var ligesom, “Det var ikke så slemt!” Det var en dejlig lille send-off.

Var det en stor fest? Hvad var følelsen af ​​sættet?

Robert Pattinson: Det var dejligt. Den sidste dag var virkelig dejligt. I Canada, på den sidste dag var der 120 mennesker på den sidste scene, så det var stress helt frem til sidste sekund, men i Caribien, var det bare mig og Kristen, havde vi gjort alt, har vi næppe havde noget at skyde, det var bare et par ekstra bits, og så det var virkelig dejligt, og alle bare boede og så solen stå op. Det var virkelig smukt. Det var en dejlig afslutning på det.

Er du ked af, at det hele er overstået nu?

Robert Pattinson: Jeg ved det ikke endnu. Jeg føler, jeg har været i en hvirvelvind for så længe, ​​at jeg ikke rigtig kender. Jeg føler, at jeg har gjort det i årevis konstant, selvom jeg har gjort andre film i mellem, fordi når du gør, og fremme eller tale om en anden film, er du altid taler om <Twilight>, så det er lidt af konstant . Men jeg ved ikke. Måske i et år eller deromkring. Jeg ved, når den sidste er kommet ud, vil det være, men jeg ved lige nu har jeg endnu et år med stort set gøre <Twilight> ting.

Ser du frem til den hype der alle er over og du kan komme tilbage til at gøre andre ting?

Robert Pattinson: Ja, men det er altid en god ting at have lidt hype, især i dag. Men jeg ved ikke. Jeg vil være interesseret i at se, hvordan folk opfatter mig i et par år, fordi det virker som om folk har talt om de samme ting om mig i omkring tre år nu, så jeg spekulerer på, hvor lang tid der vil gå på for. Men jeg ikke rigtig ved, hvordan man forudsige noget som helst.

Hvordan forbereder du dig på Edward og Bella bliver forældre i denne film? Vidste du trække på noget fra din egen barndom?

Robert Pattinson: Ikke rigtig. Ingen forstår virkelig at være en far, når du først begynder – der er ingen måde at forberede sig til det. Og det er meget nemt at reagere til at holde en baby, især når barnet ser som en nyfødt, og du har netop leveret det – det er meget simpelt, da det bare græder i dine hænder, så du ender med at være meget forsigtig med det, og ting . Men det er mærkeligt, når Mackenzie (Foy) begynder at spille Renesmee, som du pludselig er nødt til at tænke, “Min datter er nu 11. Det er to måneder efter at hun er født, og hun kan tale.” Så det var en kompliceret ting at spille. Men det er en fantasy film, så jeg gætter du bare gå med til det. Det er den ultimative fantasty, jeg tror, ​​at nogle mennesker, at man kan undgå alle de irriterende dele af at have et barn, hvis de allerede er klare sig selv. Det er ligesom at have en hvalp. Bare lad det alene, og mange tak.

Tro mig, det er intet som at have en hundehvalp.

Robert Pattinson: Det er hvad jeg altid siger i andre interviews, at “Det er ligesom at rejse en hund, det er det samme, har du lige fået at forlade det alene, og fortæller det til at gå på toilettet udenfor.”

Den fjerde bog er meget forskellig fra de andre, især med sex scener – de første tre bøger er meget kysk. Hvordan var det at filme?

Robert Pattinson: Det er sjovt, når folk taler om sex scener i bogen, fordi der ikke er rent faktisk nogen sexscener i bogen, det er alle folks fantasi. Så når de tænker, “Åh, det er så hardcore,” det faktisk næsten udtoning til sort hver eneste gang, og det viser bare små bidder af eftervirkningerne.

Virkelig, bogen er det bedste eksempel på, hvordan man kan holde noget censureret, men stadig være erotisk eller hvad, fordi du spiller helt på folks fantasi. Ligesom den ting med fjer, de ikke nævne noget bortset fra, at der er fjer bagefter, men det er derfor alle <Twilight> fans er så fikseret på fjer: “De bliver nødt til at vise fjer i film! ” Det er hele deres fantasi, bliver alle deres fantasier om historien er baseret på, at et billede, men hele sex scene er helt i deres egne hoveder.

Jeg tror det er det eneste skræmmende ting om at gøre det i filmen, fordi du er nødt til at vise noget, kan du ikke falme til sort – hvis du gjorde en fade til sort i filmen, ville folk gå sindssyg. Jeg ved ikke, det er underligt, at forsøge at gøre noget, der er en enkelt begivenhed, som alle forventer, men ved slutningen af ​​dagen, med sex, se nogle andre mennesker har sex kommer aldrig til at være, at spektakulære – forhåbentlig vil det være slags god. Det er en mærkelig ting, når der er så meget hype om det, så du er ligesom, “Gud, jeg håber, at dette lever op til det.”

Så var du lidt nervøs for modtagelsen af ​​denne film?

Robert Pattinson: Helt sikkert. Jeg kan lide det, når du kommer til slutningen af ​​serien …da bogen kom ud, jeg var ligesom, “Wow, hun virkelig brød hele kassen! Hun er ikke engang tænke uden for boksen noget mere.” Hun gik alle ud i den sidste. Det er sådan en utrolig bizarre historie, og det alle slags værker så godt. Det var virkelig modig. Det er rart at have noget, hvor hver enkelt af de film på forhånd, de følger en vagt tilsvarende mønster, og det ene er bare, “Huh?” Det er næsten en anden genre af film. Så forhåbentlig vil det være interessant. Og Bill (Condon) er en meget anderledes instruktør så godt.

Edward er selvfølgelig meget beskyttende over Bella hele vejen igennem bøgerne, så hvordan kan man forholde sig til, at den samlede beskyttertrang, at han har? Hvem tror du føler beskytter i dit liv?

Robert Pattinson: Jeg gætter bare nogen tæt på mig. Det er sjovt så godt, at blive berømt og ting, at folk nogle gange forsøge at bringe andre mennesker i det, de begynder at tale om dine venner eller dine foreninger og den slags – det er ikke rigtig sket for mig, som er stor – men det er en gang, at jeg føler, at jeg virkelig nødt til at gøre noget ved det. Men der er intet du virkelig kan gøre ved det, så du skal bare snakke med dem og håber, dit forhold til alle de mennesker omkring dig vil være fint. Jeg tror, ​​hvis folk siger noget om min familie eller mine venner, ville jeg føle beskyttende om dem.

Det er kommet hånd i hånd med din berømmelse, men hvad er det bedste at berømmelse har bragt dig?

Robert Pattinson: Du skal bare komme til at gå ned ad en helt anden vej. Jeg lever et liv, som jeg aldrig vidste eksisterede. Du kan udskyde at være en voksen i et stykke tid. Men det er sjovt. Du kommer til at møde virkelig interessante mennesker, og der er meget få job, hvor næsten alle i branchen elsker deres job, og det er rart at gå på arbejde hver dag, når folk er virkelig begejstret for det, og tror de gør noget stort.

Er du ser frem til det øjeblik, at alt dette fan opmærksomhed dør ned?

Robert Pattinson: Det eneste irriterende ting om det, i form af en karriere, er, at når du får store, det ser ud som enhver, der bliver kendt for noget, du har et lige antal hadere og modstandere, hvorimod hvis du aldrig rigtig store , du aldrig har nogen. Jeg husker, før <Twilight> at hvis der var noget på internettet, vil hver enkelt kommentar være positiv, hvorimod når man har billede over-mætning en lille smule, så det driver folk vanvittigt eller anden grund, jeg ved ikke hvorfor . Det er det eneste irriterende ting. Men også de store ting om <Twilight> fans er, at de er alle meget, meget vokal og de er meget beskyttende omkring ting, så du altid har en hær af mennesker forsvarede dig.

Det er som et sportshold.

Robert Pattinson: Ja, det er ligesom et team, det er præcis, hvad det er med berømtheder: folk har det sjovt hade på dem, og folk har sjovt at støtte dem, det er bare sådan det er. Det er virkelig mærkeligt.

Har du nogensinde se op ting på internettet? Eller har du helt undgå at læse noget om dig selv?

Robert Pattinson: Nogle gange, hovedsageligt til praktiske formål, ligesom hvis du føler at du har sagt noget dumt, du går og kontrollere at se, hvad slør handler om, at se om jeg er nødt til at gøre en anden samtale for at sprede det! Det er altid først og fremmest bare damage control hele tiden.

Set i bakspejlet, hvad tror du det er vigtigt eller værdien af ​​Twilight serien vil blive, ser tilbage på det? Hvad har det bragt til vores samfund, da det er så indflydelsesrig til de unge?

Robert Pattinson: Jeg tror alt, hvad der får unge læsning er én ting, der er temmelig vigtigt. Det var det samme, når jeg gjorde Harry Potter: Det er lidt fantastisk, men Harry Potter helt forandret alt. Jeg kan ikke huske børnene taler om bøger, og den unge voksne genren var så meget mindre, før Harry Potter, og ting som Twilight og Harry Potter bare eksploderede. Og også i form af de film, gøre ting for en kvindelig publikum – der ændrede tingene så godt.

Jeg tror ikke, det har virkelig ændret noget endnu, men det gjorde folk i branchen opmærksom på, at kvinder – bare udelukkende er kvinder – er et legitimt publikum for film, der i en besynderlig måde, er godt for fyre så godt, fordi Jeg tror, ​​at branchen blev overbevist om, at de eneste mennesker, der går i biografen, var teenage drenge, så hver enkelt film, der kom ud var rettet mod dem, men hvis du begynder at lave film for kvinder, vil det i sidste ende forsvinde i bare at gøre dramaer igen – kun ikke-actionfilm – fordi folk tror, ​​de er girly film, og de er de film, jeg kan lide!

Der er selvfølgelig ikke lang tid til The Hunger Games kommer ud!

Læs alt om The Hunger Games!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Robert Pattinsons måske sidste Twilight interview

  1. becca-rebecca skriver:

    jeg kan ikke holde ud at Twilight sagaen er slut:-(
    Twiharts 4-ever

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.