Mine forventninger – Breaking Dawn p.2

Når jeg har været i biografen med en veninde, siger de altid : “Ej det var fanme for dårligt de glemte Bellas bil!” eller “ej hvor er jeg skuffet, de glemte øjnene i mutaerne!”
men jeg siger så fek:” Ej hvor de spillede godt, og så du lige hvor livagtige ulvene var!?”

For der kan altid mangle noget. Det er da også vigtigt at være kritisk, det ved jeg. Men det vi ser er instruktørens bud på filmen, og det var da klart bedre at Bella sagde “Vampire” i  skoven, end i en mørk bil.
Det ville da være mega-over-cool hvis de lige fandt den 8. farve, eller et spring faktisk kun varede 0,24 sek. Men jeg ville ikke være skuffet hvis vi bare så Kristen kravle hen af gulvet, så det lignede Bella kravlede op af en mur. okay måske en smule…  men det korte af det lange er at jeg synes de gør et fantastisk arbejde med filmene, og jeg glæder mig bare til at se de smukke skuespillere gøre det de er bedst til.

-Lena (a wanna-be-Bella)

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.