Min forventning til Breaking Dawn Part 2

breaking dawn part 2 konkurrence

Jeg forventer af Breaking dawn Part 2 filmen, at den er spændende, den må gerne være sjov (især der, hvor Bella Swan flipper ud over, at Jacob Black har præget sig på Renesmee) og vigtist af alt, at den beskriver nogenlunde lige så godt som bøgerne gør, Bella og Edward Cullen kærlighed til hinanden og deres nyfødte datter Renesmee. Og selvfølgelig også Jacobs kærlighed til Renesmee og alle de nye venskaber der opstår.

Filmen skal gerne drage mig med ind i hele Twilight-universet ligesom jeg blev med alle bøgerne og også de første film. Jeg forventer, at det bliver på en måde nervepirrende, men også utrolig spændende og underholdende, når Bella Swan bliver trænet op til den perfekte vampyr-kriger med sit skjold. Jeg forventer, at jeg bliver nervøs, når hele Volturi-garden kommer, også selvom jeg har læst alle bøgerne flere gange.

Breaking Dawn Part 2 konkurrence

Jeg forventer rigtig meget af alle de nye personer man kommer til, at møde som Zafrina, Siobhan, Eleazar, Benjamin og alle de andre. Jeg forventer rigtig meget af den nye Bella og også Renesmee. Jeg glæder mig utrolig meget til, at se specielt Bella, hvordan hun jager første gang, hvordan hun klare sig under træningen og hvordan hun er som mor.

Jeg glæder mig også utrolig meget til, at se når Bella lukker Edward ind under sit skjold for første gang og han kan læse hendes tanker. Jeg tror det bliver meget intimt,  især for Edward.
Jeg håber at filmen lever op til de fleste af mine forventninger og jeg er MEGET spændt på, at se hvordan den bliver!! Jeg glæder mig utrolig meget til filmen udkommer, og jeg endelig kan ånde lettet op. Det bliver helt fantastisk når filmen kommer, men på den anden side er det også sørgeligt at der ikke er mere.

Det var min forventning til Breaking Dawn Part 2 🙂

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Min forventning til Breaking Dawn Part 2

  1. Natasja skriver:

    Enig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.