Kendte Kristen Stewart stikker af fra fotografer

Kendte Kristen Stewart stikker af fra fotograferTwilight-stjernen Kristen Stewart er kendt for sit skiftende humør og casual optræden. Hun var ikke glad for at se fotograferne, da hun kom ud fra et hotel i Paris. Stjernen satte ligefrem i løb hen til en bil, der ventede på hende. Hun bar ingen makeup, hvilket normalt ikke generer hende.

Hun var som sædvanlig casual klædt i sort læderjakke og blå jeans. Men få timer senere kom hun ud fra kendte Stella McCartney Showroom i Le Marais, denne gang i fuld makeup. Det var tydeligt, at hun havde siddet et stykke tid foran stylistens spejl. Hendes teint var perfekt, hun bar pink læbestift, og det mørke hår var trukket væk fra ansigt, så forvandlingen var åbenbar. Twilight-stjernen har netop været i Paris til modeugen.

Rollen som Bella Swan har gjort Kristen Stewart verdenskendt. Pigerne har let ved at identificere sig med den usikre teenager Bella Swan, der føler sig udenfor og anderledes.

Romantikken nåede et højdepunkt, da Kristen Stewart og Robert Pattinson også blev kærester i det virkelige liv. Han udtalte i et interview at han var rørt, da han så sin Bella Swan i en fantastisk brudekjole under optagelserne. Robert Pattinson som fik rollen som Edward Cullen og det har gjort Robert Pattinson så populær hos pigerne, at han næsten ikke kan vise sig offentligt uden at blive omringet af en kreds af ivrige fans.

Men selvom Twilight allerede har givet det berømte par både penge, kærlighed og gode venner, drømmer den rejselystne Kristen Stewart ifølge rygter om at bo i Australien, hvor hendes mor kommer fra. Hun vil gerne læse litteratur på Sydney University.

“Jeg vil gerne være forfatter. Jeg mener, jeg elsker det, jeg laver. Men det er ikke det eneste, jeg har lyst til at lave” siger hun.

Kristen Stewart er bedst kendt for sin rolle som Bella Swan, men har allerede en lang række andre roller bag sig. Hun fik sin første rolle i The Thirteenth Year, efter at en agent så hende optræde i skolens juleshow, da hun var otte år gammel.

Hun har også haft en hovedrolle i thrilleren Panic Room. Her spillede Jodie Foster og Kristen Stewart mor og datter, der køber et stort hus i New York, som er udstyret med et panic room. Her kan man lukke sig inde, hvis der kommer ubudne gæster i huset. Det varer selvfølgelig ikke længe, før det sker!

Læs mere om gossip og Kristen Stewart på Seneste gossip nyheder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Kendte Kristen Stewart stikker af fra fotografer

 1. becca-rebecca skriver:

  jeg kan godt fårstå hvorfor hun ikke gider at have paparatzzier i helene hele tiden hun er jo bara et normalt meneske lige som alle os andre-bara med et super fedt job.
  men hvordan hvile i endelig have det hvis der konstant var et kamera der blitzede i nærheden????

 2. mariam skriver:

  kristen er jo bare en normal pige ligsom os andre.

 3. laura :* skriver:

  Hlod kæft vor er jeg glad for jeg ikke bliver forfult af Paparatzzier.
  DEt må være pisse iaterene :/

 4. becca-rebecca skriver:

  det er det første job jeg aviser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.