Jeg er blevet bidt af en vampyr – Twilight konkurrence

Jeg er blevet bidt af en vampyr

breaking dawn konkurrence

Breaking Dawn konkurrence

Det er kun ca 1½ måned siden at jeg begyndte at læse Twilight Sagaen. Men sikke en måned. Hele min verden er blevet vendt på hoved. Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på Twilight og helt i gennem lækre Edward. Jeg havde godt set filmene før, men selvom jeg syntes de var gode, så var det ikke noget der rørte mig. Men efter jeg har læst bøgerne, har jeg igen set filmene og nu er det jo slet ikke til at forstå at jeg ikke har været Twilight fan hele mit liv. Jeg har det vel nogenlunde som en varulv der oplever prægning…. Hele mit liv drejer sig nu om et univers fyld med vampyre og varulve. Jeg glæder mig helt ubeskrivelig til at se Breaking Dawn part 1. og selvfølgelig også 2’eren når den kommer om alt for lang tid. Jeg glæder mig så meget til at se den at jeg slet ikke glæder mig over at det er sommer, for det eneste jeg gør er at tælle dagene til filmen kommer i biffen. Jeg har aftalt med en veninde at vi vil prøve at komme med til premieren eller endnu bedre en forpremiere. Og inden vi skal ind og se den, der skal vi naturligvis have en Twilight maraton. Men med glæden over at den snart kommer, så kommer sorgen også, over at eventyret snart er slut. Ikke fordi at jeg nogensinde vil holde op med at være kæmpe twilight fan, men jeg ville bare så gerne vide hvordan det kommer til at gå med dem alle sammen. Hvad kan jeg sige…. Say it… out loud! Jeg er blevet bidt af en lækker vampyr.

Hilsen WannabeBella

Deltag i Twilight konkurrencen – Breaking Dawn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Jeg er blevet bidt af en vampyr – Twilight konkurrence

  1. becca-rebecca skriver:

    sygt sådan havde jeg det også 😆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.