Hvornår bliver det for meget?

Kan man blive alt for twi-sessed, hvor går grænsen?

Jeg fandt tilfældigvis dette billede forleden dag og jeg må ærlig indrømme at jeg synes det er alt for meget.

Det fik mig til at tænke på hvor grænsen går, hvornår er det for meget? Hvornår går det fra sødt til underligt? Jeg har svært ved at sætte en grænse, men der er ingen tvivl om at jeg synes at det her er for meget.

Hvornår synes I det er for meget?

Har du læst Twilight bøgerne? Find dem her:

Twilight bog
New Moon bog
Eclipse bog
Breaking Dawn bog
Midnight Sun
The short second life of Bree Tanner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Hvornår bliver det for meget?

 1. admin skriver:

  Hmm. Jeg kunne aldrig selv få lavet billedet foroven, men nu kender vi hellere ikke hendes historie 🙂 Hvem ved hvis Twilight på en eller anden måde, har haft en betydning indenfor liv og død i hendes familie, så synes jeg ikke at hendes tatovering er forfærdelig. Vi ser mange mennesker i dag, som får tatoveret store dele af kroppen, især med de populære sleeves tatoveringer (tattooveringer der dækker hele armen). Jeg kan ikke lade vær med, at grine over alle de tribal tatoveringer, som rigtig mange går med (jeg skal nok lade vær med at nævne grupper) og hvis jeg skulle vælge mellem en tribal tatovering og billedet foroven, så ville jeg til enhver tid vælge billedet foroven. Tribals er smagsløse.

  Skulle man endelig have SÅDAN en stor tatovering, hvor forfærdeligt ville det så være hvis det var Twilight inspireret? Jeg har faktisk selv en Twilight tatovering, men slet ikke i samme målestok som foroven 🙂 Men spændende diskussion. Jeg håber, at de andre deltager.

 2. Sanne skriver:

  Synes det er for meget. Men Twilight kan selvfølgelig ha haft en stor indflydelse på en beslutning, eller betydet noget specielt for personen.
  Jeg kan ikke li det, og ville aldrig ha noget tattoveret fra Twilight, så synes jeg det er bedre at købe plakater, smykker, lave malerier, tegninger osv. og gå amok med det.

 3. SaraBrakti skriver:

  Jeg kan godt se hvad du mener, vi kender ikke hendes historie og hvorfor hun har fået den. Det kan godt være at det har noget at gøre med min holdning til tatoveringer generelt, men jeg kan ikke se nogen grund til at den skal dække hele hendes ryg og mere.

  Jeg kender tilfældigvis selv en der har et Twilight-citat tatoveret på foden, den synes jeg er enkel og meget smuk, men den tatovering på billedet over er bare for meget.

  Det er bare min holdning, men der er selvfølgelig ting der er meget værre end at få tatoveret sin yndlingsting på ryggen, jeg har også hørt om piger der har kradset deres egen hals til blods, så det skulle ligne at de var blevet bidt af en vampyr. Dét er virkelig bizart.

 4. Anna Katharina skriver:

  Altså som de andre bl.a. også siger så handler det mest om hendes indflydelse på Twilight, for jeg kan ikke forestille mig folk der kan li twilight vil tatoveres med twilight citater og billeder. Jeg synes det er ret bizart og at det er en smule skørt, men vi ved ikke hvad det betyder for hende, andet end at hun er fan:) Men hvem ved, måske handler tatoveringen om liv & død, kærlighed og ensomhed, lykke og ulykke og så videre, og så videre. Men jeg synes da at det er en smule over grænsen.. men de er pæne, altså billederne, gads godt have tegninger eller malerier med det 😉

 5. Malene skriver:

  Det er lidt for meget, men den der har lavet den må godt nok være en dygtig tatovør der har lavet den. Selvom det er meget så er det jo rigtig flot kunst!

 6. Line skriver:

  Jeg syntes at nogle små tatoveringer med Twilight er okay, men når det dækker store dele af kroppen syntes jeg at det bliver for meget hvis ikke det har haftt en meget stor betydning for personen som får den. Den er jo okay flot, men det er ikke sådan en som jeg kunne finde på at få tatoveret sådan en, men et lille citat eller et lille billed af en person er fint nok efter min mening. Jeg syntes i det hele taget at det kommer an på hvor meget det betyder for en, for hvis det betød rigtig mega meget for mig, så kunne det jo godt være at jeg fik tatoveret noget større end bare eller et lille citat eller et lille billed af en person, men det skulle være et sted hvor jeg ikke lige kunne få øje på den, for ellers ville jeg nok blive træt af den, men hvis den fek. var på bagsiden af benet, så kunne jeg ikke se den hele tiden, og så ville jeg blive glad af at se den i stedet for at skulle kigge på sen hver dag og at det så bare tilsidst blev en selvfølge at den var der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.