Hvorfor elsker jeg Twilight9

Hey Twilightdanmark.dk

og alle jer andre der læse mit bidrag til denne konkurrence!
Det har været svært at skrive om mine følelser for Twilight, men jeg har gjort mit bedste og håber at i vil nyde hvorfor jeg er Twilight fan.
Hvis jeg vinder kan i kontakte mig på: fie07@live.dk
Held og lykke til alle deltagerne! Enjoy!

Jeg elsker Twilight fordi…

At sætte ord på hvorfor jeg elsker Twilight er svært, faktisk lidt mærkeligt når man tænker på hvor stor en del af mit liv Twilight er. Første gang jeg så Twilight var til en fødselsdag hos min veninde i starten af sommeren 2009, jeg var straks solgt! Til min egen fødselsdag midt i sommeren 2009 fik jeg alle bøgerne (selvfølgelig ikke Breaking dawn og Bree Tanner) og jeg læste dem og fra derefter har Twilight haft en stor plads i mit hjerte. Da jeg første gang læste Twilight elskede jeg Fantasy bøger, men jeg hadede det mindste med romantik, men da jeg læste Stephenies perfekte mix af kærlighed, fantasy og humor (primat fra Emmett og Jacob) kunne jeg ikke lagde vær med at elske Twilight universet. Twilight har hjulpet mig til at blive mere moden, og ikke være bange for al romantik. En anden grund til at jeg elsker Twilight er at man virkelig kan identificere sig med karaktererne, jeg identificere mig tit selv med Bella. Fordi at jeg føler at jeg er lidt ligesom Bella bliver historien også mere spænende, fordi at jeg føler ekstra meget med hende ved hendes nederlag, og glæder mig ekstra meget med hende ved hendes sejre, dette får mig til at føle at Bellas historie er lige så meget min som den er hendes. Stephenie har slev fortalt at hun begyndte at føle at Bella var hendes barn, da hun skrev Twilight, jeg føler på en måde at Bella er min søster. Når jeg er ked af det, tager jeg altid min Twilight bog ned fra hylden, og trøster mig med at læse den, Twilight er min sikre trøst og glæde. Jeg håber at Twilight kan glæde mange andre, som den gør med mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.