Hvorfor elsker jeg Twilight6

Kære Twilight Danmark

(navn dea markussen)jeg vil gerne fortælle jer hvorfor jeg elsker twilight hvis jeg nu skulle gå hen og være den heldige vinder af den FEDE præmie som i har kan i kontakte mig på maildea.m@forum.dkhåber i syntes om det jeg skriver

Jeg elsker elsker elsker twilight faktisk var det min veninde der gjode mig til en ægte twilight fan så jeg begynde og læse bøgerne. Jeg blev mere og mere opslugt af dem. Efter det læste jeg dem igen. Efter det begynde jeg kun at ønske mig twilight ting i jule og fødelsdagsgave. Jeg syntes at bøgerne får en til at føle man selv står midt i det hele. Det er en fantastisk historie som tegner at lige meget hvor farligt det kan være er der ikke noget der slår ægte kærlighed . Mit ønske om der komme en bog mere er så brændene højt!. Jeg er mega spændt på daggry og den måde de deler den op i. Jeg har en mega twilight samling og mere vil ikke skade. Skuespillerne i filmene har de valgt godt kunne godt forstille mig hvis den måde bella så ud Stephenie Meyers tanker lignede Kristin Stewart. Jeg kan ikke forstille mig at twilight skal have en ende men man vil altid have den her mega twilight periode at tænke tilbage på. Jeg vil aldrig glemme den dag hvor jeg var i kbh og mød Bronson pelletier Pga. En konkurence i vi unge. Twilight er en historie jeg ville anbefale at alle kunne læse unge som gamle.
knus dea håber jeg vinder :) :) :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.