Hvorfor elsker jeg Twilight15

Hej Twilight-Danmark.

Jeg hedder Karen Yang (karen_c_yang@yahoo.com). Her er mit bidag:

Det var min veninde, der fortalte mig hvor fantastisk Twilight er. Og efter hun havde snakket løs om det i evigheder, besluttede jeg mig for, at læse bøgerne.
Jeg læste hele serien over en weekend (3 dage) og blev straks helt vild med sagaen, og har været obsessed lige siden.
Filmene er fantastiske, selvom jeg har set film der er filmet bedre, er historien bag jo sindssyg god!
Jeg elsker måden Stephenie Meyer skriver på, den måde hun trækker én ind i Twilight verdenen, og jeg blev hurtigt afhængig!
En anden ting jeg ELSKER ved sagaen, er den måde den binder os Twihearts sammen på. Nu kender jeg folk over hele verden, der hurtigt blev gode veninder. Jeg har også mødt en masse søde Twihearts til Twilight komsammens.
Også er der selvfølgelig skuespillerne. Wow, kan jeg kun sige. De er de helt rigtige til rollerne!
Det er en fantastisk god historie, og jeg er en af dem, der tror på, at historien i sig selv, selv uden vampyrer og varulve, kunne være en fantastisk historie. Selvfølgelig er den meget bedre med vampyrer og varulve!
Da jeg læste sagaen bragte den både glæde, latter og tårer. Og nu går der ikke to dage, uden jeg i hvert fald læser lidt i den. Jeg har læst hele serien omkring de 200 gange
I dag er mit værelse fyldt med Twilight sagaen. Plakater, merchandise og selvfølgelig bøgerne og filmene!
Da jeg skulle på sommerferie sidste år, havde jeg et stort dilemma. Jeg måtte ikke tage alle bøgerne med! Jeg endte dog med Eclipse og Breaking Dawn, godt pakket in i plastikposer og blobleplast for at beskytte dem!
~Karen Yang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.