Hvorfor elsker jeg Twilight11

Derfor elsker jeg Twilight.

Jeg begyndte at læse Twilight efter jeg havde set filmen. Jeg var helt væk i den. Fortællingen og handlingen tog mig, bogstaveligtalt med storm. Jeg er næsten lige blevet færdig med Daggry – det tog mig 8 dage at læse den – og jeg er allerede startet forfra med hele serien. Hver bog repræsentere noget, og det er dét som gør dem specielle. Daggry er helt klart min yndlings, da man ser Bella på en helt ny måde – ikke blot pga. forvandlingen til vampyr 😉
Twilight-serien betyder rigtig meget for mig, da den er en slags støtte for mig. Jeg har noget, som jeg kan gå op i. Noget, som mange verden over også elsker.
Men det er ikke kun bøgerne, som jeg er vilde med. Filmene er lige så fantastiske. Jeg kan ikke sige hvilken en, som jeg elsker mest, for de har vær deres handling – hver deres betydning. Soundtrackene er også gode, og dem hører jeg næsten hver dag. Især hvis jeg er ked af det, så hører jeg New Moon soundtracket, for jeg synes sangene passer til dette humør. De meget på mit humør, og de får mig til at tænke på Twilight.
Det er selvfølgelig en skam, at der ikke kommer flere bøger – i hvert fald ikke foreløbigt. Men lad os da være glade for dem vi har. Vi har fire (fem, hvis man tæller Bree Tanner med), fantastiske bøger, som vi burde være taknemmelige for. Det er jeg 🙂
Men altså, alt hvad der har med Twilight-serien at gøre, betyder meget for mig. De ting gør mig glade, og minder mig om hvilken fantastisk tid man har, når man læser bøgerne eller ser filmene.
Så tusind tak Stephenie Meyer. Din drøm, har gjort rigtig mange mennesker verden over glade 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.