Et svært valg – Twilight ynglingsfigur konkurrence

Et svært valg – Ynglingsfigur konkurrence fra Breaking Dawn bogen

charlie_swan

Charlie Swan fra Breaking Dawn bogen

Hmm.. Det er lidt svært at vælge EN yndlingsfigur, da jeg både har Edward, Nessie og Charlie. Men jeg har dog valgt Charlie til denne konkurrence. Jeg synes han er så morsom i Breaking Dawn bogen! Han er den typiske amerikanske far man altid ser i film/bøger, som kan være mega overbeskyttende ang. sin datter – men sikke en masse humor han også giver.. Den måde han håndtere det faktum at Bella og Edward skal giftes fik mig næsten til at græde af grin, haha. Den måde jeg forestillede ham gå fra at være helt rød af raseri, til at hoppe op af sofaen med et grin fordi hun (Bella) selv får lov til at fortælle sin mor om det – det er kname bare klasse!
Den blide far han er til brylluppet, den forstående mand der holder på deres hemmelighed. Den far der elsker sin datter selvom så mange overnaturlige ting er sket, at han lader være med at stille spørgsmål, fordi han ikke har brug for at vide det. Så længe han kan være i deres liv. I hvert fald for en stund. Det er noget jeg virkelig elsker ved Charlies karakter. Det er noget som jeg håber og ved at min far ville have været. Omsorgsfuld, god, humoristisk, forstående, beskyttende og så videre. Selvom han og Bella’s forhold ikke er det snakkende og hvor de bruger meget tid sammen, så har de et ægte bånd mellem dem, som jeg kender fra nogle mennesker jeg kender. Jeg tror de ting gør at han er en af mine yndlings karakter :)

Hejdiii

Deltag i Twilight konkurrence: Hvem er din ynglingskarakter?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.