Den officielle Breaking Dawn part 1 trailer

Se Twilight Sagaens Breaking Dawn part 1 trailer

breaking dawn trailer


Se den officielle Breaking Dawn part 1 trailer


I natten mellem d. 5 til d. 6 juni til MTV Movie Awards vil den længe ventede Twilight trailer fra Breaking Dawn part 1 bliver vist. Millioner af Twilight fans verden over venter i længsel på traileren. Traileren bliver naturligvis ikke den lange udgave, men blot Promo for den fulde udgave som kommer efterfølgende. Breaking Dawn part 1 har premiere den 18 november 2011 og Breaking Dawn part 2 har i 2012. Selve MTV Movie Awards går amok på den røde løber omkring 01.00-02.00 og selve showet starter klokken 03.00. De angivne tidspunkter er dansk tid. Der er utrolig meget fokus på Breaking Dawn part 1 i dette års MTV Movie Awards derfor hop derind og se de sjove videoer med Kristen Stewart og Taylor Lautner.

MTV Movie Awards officielle hjemmeside.

!!!Mulige Breaking Dawn part 1 SPOILERE om filmen og traileren!!!

Der er utallige af meninger om hvordan og hvorledes Breaking Dawn traileren kommer til at udspille sig for Breaking Dawn part 1. Mange Twilight fans ønsker, at den stopper ved Bellas forvandling til vampyr og andre ønsker at den skal stoppe lidt længere henne efter forvandlingen. Hvad der er af delte meninger hos mange Twilight fans er ønsket om at se Bellas brudekjole. På diverse forummer rundt omkring på internettet debatteres der kraftigt på om kjolen skal ses eller ej.

Flere Breaking Dawn billeder

Breaking Dawn twilight Breaking Dawn skak Breaking Dawn vampyr Breaking Dawn morgenmad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Den officielle Breaking Dawn part 1 trailer

  1. danniella skriver:

    hvornår kommer part 2 så nu hvor filmen er delt i 2 syntes fandme det skod.. part 1 slutter sikkert inden hun føder og så kan vi rende rundt i 1 år og bare vente..

  2. Pingback: Twilight konkurrence - med Breaking Dawn | Twilight Danmark

  3. Pingback: Den nye Breaking Dawn part 1 trailer hos Twilight Danmark | Twilight Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.