Breaking Dawn – Please kom nu! – Twilight konkurrence

Please kom nu Breaking Dawn

breaking dawn konkurrence

Breaking Dawn konkurrence

Jeg tror at jeg når at blive sindssyg før Breaking Dawn part 1 udkommer. Hvordan skal jeg vente så længe? Det føles som om der er 100 år til den 17-18 november som uden tvivl bliver en af de datoer, hvor jeg skal se den næstsidste Twilight film. Men hvor skal jeg dog begynde? Hvorfor glæder jeg mit til Breaking Dawn part 1? Det er der så mange grunde til. Den sidste Twiligth bog har altid været en af mine ynglings og jeg ved snart ikke hvor mange gange jeg har læst den. Selvom bogen er længere og større end de andre bøger: Twilight, New Moon og Eclipse så synes jeg, at den stadigvæk er den bedste fordi der sker så mange nye ting. Det er super fedt, at Bella bliver forvandlet til en vampyr og fantastisk at det hele løser sig for Jacob og Renesmee. Mødet med Volturi til sidst er også så spændende, men gudskelov sker der ikke nogen noget. Det slutter jo som det skal synes jeg. En lykkelig slutning som Edward Cullen og Bella Cullen fortjener mere end nogen andre. Jeg glæder mig så meget til filmen, at jeg næsten hver dag ser Breaking Dawn part 1 traileren og det har jeg tænkt mig at fortsætte med til premieren 😀

Jeg vil desuden også gøre alt hvad jeg kan for at få forpremiere billetter. Det ville være så vildt! Når Bella og Edward skal giftes, så bliver det så spændende når vi får hendes yndige kjole at se. Jeg er godt nok spændt på hvordan den bliver. Renesmee det søde lille barn. Hun er nok det flotteste vi nogensinde kommer til, at se tror jeg. Hvis jeg vinder denne konkurrence, så bliver jeg så lykkelig. Det ville være så fedt! Jeg ville uden tvivl gerne have trøjen med Cullens logo på for den ser virkelig fed ud.

Mvh.

Sidsel

Deltag i Twilight konkurrencen – Breaking Dawn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.