Breaking Dawn Part 2 – what they cannot skip

Noget som jeg virkelig forventer at se i Breaking Dawn part 2, er Bellas spring over floden i skoven – fordi den symbolisere forskellen på at være menneske og vampyr, og symbol på Bellas forandring og overgang.

Desuden forventer jeg at se en helt masse vilde effekter ved mødet med Volturierne og en masse fokus på Renesmee og hendes helt fantastiske evne! Jeg glæder mig til at se noget kærlighed hende og Jacob!

Jeg forventer også en tydelig forandring i Bellas adfærd, nu hvor hun både er blevet forælder og vampyr, jeg forventer at se hende træde ind i den karakter helt perfekt! I det hele taget forventer jeg en stor, gennemført og uforglemmelig afslutning på denne kæmpe sensation!

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.