Breaking Dawn Part 2 trailer

breaking dawn part 2 trailer

Ifølge Hollywoodreporter.com ser det ud til at millioner af Twilight fans verden over kan mætte noget af deres Breaking Dawn Part 2 tørst. Traileren er endelig landet, og I kan se den lige her forneden. Husk at fortælle hvad du synes!

Breaking Dawn Part 2 traileren er fantastisk

Hvor er Breaking Dawn Part 2 traileren bare fantastisk! Vi har ventet i så lang tid på at se den, og nu er den her endeligt! Vi synes på ingen måde, at den viser alt for meget af filmen. Jo mere jo bedre nærmest, da der stadigvæk er så lang tid til at filmen har premiere i de danske biografer.

Det hele er godt nok også lidt sørgeligt 🙁 Dette er den sidste trailer nogensinde for en Twilight film. Der kommer ikke flere, og det bliver man nærmest trist af at tænke på. Nu har vi fulgt Bella Swan, Edward Cullen og Jacob Black i så mange år, og efter november kommer der ikke flere Twilight film – det ville dog være utroligt fedt hvis Stephenie Meyer og Summit Entertainment lavede The Short Second Story of Bree Tanner.

Som beskrevet i en anden artikel vil vi hos Twilight Danmark holde en super stor konkurrence lige op til den sidste film. Vi har endnu ikke besluttet hvad præmierne skal være, men vi lover jer for at de kommer til at være større end nogensinde før 🙂

Info om Breaking Dawn Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 skuespillere: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

45 Responses to Breaking Dawn Part 2 trailer

 1. iscille skriver:

  har set den over 1000 gange, kan ikke få nok af den 🙂 glæder mig til at den kommer i biografen <3

 2. Klara skriver:

  Jeg har nu set: Twilight 5 gange, New moon 4 gange, Eclipse 5 gange og Breaking dawn part 1 1 gang. På 1½ uge, glæder mig mega meget til Breaking dawn part 2, og jeg tror også at jeg har fået fat i Robert Pattinsons nummer…………………….
  Mvh. MIG!!! 🙂

 3. becca-rebecca skriver:

  OMG GI MIG DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET…!

 4. cecilie310500 skriver:

  OMG JEG GLÆDER MIG TIL AT BREAKING DAWN2 KOMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hilsen hende der LOVE TWILIGHT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.