Breaking Dawn Part 2 konkurrence og Twilight

Hej mit navn er Maja og dette er mit biddrag til Breaking Dawn Part 2 konkurrencen.

Jeg har været en Twilight fan lige siden en kære ven lånte mig bøgerne tilbage i starten af 2009. På under 3 uger havde jeg læst Twilight, New Moon og Eclipse. Breaking Dawn bogen var endnu ikke udkommet, så den blev først læst i løbet af den kommende sommer dengang.

Filmene er noget ganske særlige, men de vil aldrig helt kunne sammenlignes med hvilke følelser bøger giver når det er man læser i dem. Den første forelskelse, ubetingelsesløst kærligh og venskab.

Hvad mener jeg med det? Jo ser I. Mine forventninger til Breaking Dawn Part 2 er så store, at jeg aldrig nogensinde ville kunne få dem indfriet. Breaking Dawn Part 2 er den sidste Twilight film, og mit hjerte vil blive knust i tusinde dele den dag Part 2 har spillet for sidste gang i biograferne landet over.

Jeg forventer ligesom alle andre, at se den sidste kamp imellem Volturi og The Cullens. Jeg forventer, at se Bella lægge arm mod Emmet, og alt andet som optræder i bogen. Naturligvis kan man ikke få alt med i filmen. Men jeg forventer at instruktøren har i baghovedet, at dette er DEN SIDSTE FILM, OG SÅ MEGET STÅR PÅ SPIL FOR TWILIGHT FANS VERDEN OVER.

Twilight vil altid være i mit hjerte. Selv den dag Part 2 ikke går længere i biograferne og hele fænomenet ikke kan ses i fjernsynet mere. Bøgerne hviler på min hylde, og vil blive læst ikke kun af mig, men alle mine fremtidige generationer.

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Breaking Dawn Part 2 konkurrence og Twilight

  1. Pingback: Tillykke til vinderen af Breaking Dawn Part 2 konkurrencen | Twilight Danmark

  2. Natasja skriver:

    WOW. Godt beskrevet.:)

  3. Maja skriver:

    tillykke du fortjente virkelig at vinde!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.