Breaking Dawn billeder lækket?!

En masse billeder fra Breaking Dawn er pludselig på nettet, hvor stammer billederne fra?

*SPOILER* *SPOILER* *SPOILER*

Der er lige sket det underligste i Twilight-verdenen lige nu! En masse billeder fra Breaking Dawn befinder sig pludseligt på nettet? Men hvor stammer de fra?

På billederne ses sengescenen fra Breaking Dawn og endda Bella som vampyr! Jeg har meget svært ved at tro at Summit afslører 15-20 billeder så pludseligt og billederne er heller ikke offentliggjort på nogen af de officielle sider, så hvad sker der?

Billederne er ikke i særlig god kvalitet, men der er ingen tvivl, det er IKKE photoshop. Billederne er desuden blevet lagt op i diverse YouTube-videoer, som igen hurtigt bliver slettet igen af uploaderen.

Det virker ikke helt rigtigt det her, men jeg lader det være op til jer selv at dømme, da jeg nu har været så fræk at tage screencaptures fra YouTube-videoerne, før de måske igen forsvinder. Du kan se billederne lige Breaking Dawn billeder på min photobucket og ellers er der er link her hvor du kan se billederne på YouTube, selvom jeg selvfølgelig ikke ved hvor længe den video kommer til at ligge der.

OPDATERING:
Jeg har valgt at slette billederne igen efter folkene bag filmen har udtalt sig. Jeg respekterer dem for meget til at gøre dette med god samvittighed, det håber jeg I forstår.

I kan læse mere her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Breaking Dawn billeder lækket?!

 1. Admin skriver:

  Hvor klæder det hende, at hun er en vampyr…

 2. SaraBrakti skriver:

  Der er ingen der har sendt mig billederne, jeg har selv taget screencaptures af en YouTube-video jeg fandt, så det er ganske enkelt ikke sandt.

 3. admin skriver:

  Mærkeligt hvorfor Edwardsmine skulle skrive det så?

 4. SaraBrakti skriver:

  Det ved jeg sørme ikke, det undrer også mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.