”Breaking Dawn” 2 Konkurrence

Hejsa,  🙂

I Twilight Breaking Dawn håber jeg at se hvordan Bella og Jacobs forhold ændre sig efter at Bella bliver vampyr. Jeg håber også at vi ser hvordan Bella opfører sig som vampyr. Jeg håber at Jacob er mere med i Breaking Dawn part 2! Jeg håber at de har lavet Bellas særlige evne mere synlig end Edwards og Alices evner og at det endelige opgør mellem Cullen familien og Voltori klanen. Jeg glæder mig til at se Reneesmes evne og hvordan Jacob han reagerer på at Reneesme er halv vampyr. Jeg håber at man ser da Jacob forvandler sig til varulv foran Charlie. Jeg håber at man ser om Jacob og resten af ulve koblet bliver en gruppe igen eller bare venner.

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.