Zafriana fra Breaking Dawn bogen – Twilight ynglingsfigur konkurrence

Min er Zafriana fra Breaking Dawn bogen

zafriana

Nu vil jeg fortælle om min yngling fra Twilight:

selvom det næsten er umuligt at vælge en yngling i twilight så syntes jeg at det er Zafriana, selvom at man først høre om Zafriana i Breaking Dawn bogen. Der er mange grunde til at jeg vælger hende som min yngling og den vigtigste grund er hendes kraft til at skabe visuelle illusioner. Jeg syntes det er helt fantastisk at kunne gøre det hun kan, hvis hun keder sig kan hun tage der hen hun vil. Min yndlings “scene” med Zafriana er når hun viser sin kraft til Renesmee Cullen, det er fantstisk hvordan hun kunne glæde Renesmee med sin kraft og jeg kunne sagtens selv tænke mig til at være hende. En anden grund til at jeg elsker Zafriana er hendes forhold til sin “søster” Kachiri som også er hendes skaber og hendes anden “søster” Senna, de er som en rigtig familie og kan ikke skilles ad og det syntes jeg er en fantastisk ting for har selv tre søskende som jeg elsker af hele mit hjerte. Jeg syntes også det er vildt fedt at hun “arbejder” sammen med Cullen familien for jeg elsker selfølgelig også dem!

Jeg ELSKER Zafriana for hun er den sejeste vampyr/varulv i HELE twilight<3

Carla

Deltag i Twilight konkurrence: Hvem er din ynglingskarakter?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.