Vis verden, at du er Twilight fan, Jovana

Du er ikke alene – vi er mange, der elsker kærlighedshistorien, hvor smukke, unge Bella falder pladask for den muskuløse og mystiske Edward. Twilight-sagaen består af fem enestående film, som du nok allerede har set nogle gange. De er gode hver eneste gang, og de egner sig godt til weekendaftener, hvor du rigtig skal hygge med den store slikskål. Dog er de også eminente, hvis du vil sætte en romantisk film på, når dig og kæresten skal hygge jer på sofaen. Er du fan af Twilight, er der nogle ting, du bare skal eje, så du tilmed kan vise alle din passion. Læs med her, og hør hvad du (måske) mangler.

Mobilcover

Der er mobilcovers af alt. Du kan finde de store fodboldstjerner, billeder af naturen samt en række kendisser. Du kan også finde et cover med de kendte skuespillere fra filmen eller et cover med filmens logo. Så søger du et mobilcover med Kristen Stewart, Robert Pattinson eller Taylor Lautner, er det med at komme af sted. Du kan finde det i næsten alle butikker, hvor de sælger covers.


Nu hvor snakken allerede er faldet på mobiltilbehør, er det oplagt, at du også får købt nogle høretelefoner, så du kan lytte til historien på lydbog, hvis du en dag skal på en lang og kedelig bustur. Alt udstyr, du mangler, kan du finde her på siden, hvor de har alt til din mobil. Det kunne jo være, at du ville opgradere den yderligere, nu hvor du er i gang.

 

Plakater

Har du ikke allerede plakater med dine yndlingskarakterer, er det noget, du skal have anskaffet dig. Det skal helst være en del af ethvert værelse, der ejes af en inkarneret Twilight-fan. Du kan rundt på nettet finde rigtig mange flotte plakater, og der skal nok være lige den, som kan pynte dit værelse, og som vil gøre dine venner og veninder misundelige.

 

Har du ikke læst bøgerne?

Der er godt nok fem film, men der er altså også fire bøger, som du burde få læst. De er ikke bare gode – nej, de er fantastiske. De er skrevet på en helt unik måde, som får det hele til at føles levende, hvorfor du har mange spændende timer i vente, hvis du ikke allerede har fået dem læst. De egner sig specielt godt til ferien, hvor du kan læse dem, mens du ligger og slapper af ved poolen, eller når du sidder på flyet. Faktisk skal du bare have dem, hvis du er en rigtig fan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.