Twilight – den perfekte balance

Mange har spurgt hvad det er, der gør Twilight så enestående. Hvorfor er det, at vi drages så meget til Bella, Jacob og Edward? Er deres historie så meget mere fantastisk, end andre helte fra bøger og film?

Svaret er både ja og nej. Der er naturligvis mange ligheder mellem vores helte og så hovedpersonerne i mange andre litterære værker. De har deres styrker og deres svagheder, så det er ikke her, vi skal finde det unikke. Er det selve historien? Nej ikke nødvendigvis, da den er også som så mange andre.

 

Den ultimative kombination

Nej det er i den fantastiske kombination af karakteren og historien, at vi skal finde det, som gør Twilight til noget helt enestående. Denne perfekte balance mellem drama, uhygge, spænding, kærlighed, humor og sorg. Stephanie Meyer formår at skabe noget ganske unikt, som man ikke finder andre steder.

Twilight-sagaen er ikke bare en fortælling om forskellige personer, men en saga om enestående individer, der tackler deres mange problemer både alene og sammen. Det hele går op i en højere enhed og gør Twilight til det univers, som vi kender og elsker. Problemerne og udfordringerne de kommer ud for, er samtidigt også noget, som mange teenagere kan relatere, hvilket også er en af årsagerne til den store popularitet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.