Twilight konkurrence – merchandise

OBS: Konkurrencen er slut

Hvilken Twilight merchandise ønsker du mest?

twilight merchandise

Deltag gratis i denne Twilight merchandise konkurrence!

Find Twilight merchandise her

Hvad er Twilight merchandise? Overalt på internettet kan man støde på forskellige hjemmesider som har Twilight merchandise, gaver og Twilight ting.

Disse produkter kan være alt fra nøgleringe med forskellige Twilight motiver, plakater med de kendte Twilight stjerner eller bare Twilight bøgerne og Twilight filmene. Twilight Danmark har samlet alle de bedste tilbud på Twilight merchandise til vores kære fans.

Via linket foroven kan du finde alt det Twilight merchandise du har brug for. Vi har alt fra flotte Twilight kontaktlinser, Twilight dvd’erne og bøgerne samt alt muligt andet fra universet.

Twilight Danmark holder endnu engang en konkurrence hvor du kan vinde fede Twilight præmier! På grund af at der er så lang ventetid til Breaking Dawn Part 2 filmen, så tænkte vi at det var på tide med en konkurrence.

I denne Twilight konkurrence kan I vinde disse præmier forneden! Husk at vinderen kun kan vælge 1 af præmierne. Blandt præmierne er Breaking Dawn Part 1 kalender, Twilight pins, Eclipse nøglering, Team Edward kop og Team Jacob klistermærke til Iphone.

breaking dawn part 1 kalender   twilight pins   eclipse nøglering  team edward kop  new moon klistermærke til iphone

Sådan deltager du!

Det eneste du skal gøre for at deltage i denne Twilight konkurrence er, at skrive mindst 100-300 ord om hvilken Twilight merchandise ting du kunne tænke dig at eje aller mest i hele verden og hvorfor + skrive en titel/overskrift til dit svar

Her kommer et par gode ideer du kan skrive om:

Det kunne fx. være en autograf fra nogle af Twilight skuespillerne, Twilight dukkerne, den originale hårspænde Bella bruger fra filmen, Bellas kjole osv. Valgene er uendelige 🙂

Smid dit svar som kommentar i feltet forneden. Twilight Danmark vil derfra tage dit svar, og lave den som en artikel der bliver postet på forsiden. Fra når du smider dit svar kan der gå 1-2 dage, før dit svar bliver postet på forsiden.

Konkurrencen starter i dag den 20 januar, og slutter den 30 januar.

Vinderen skal kontakte Twilight Danmark på følgende mail, og fortælle hvilken af præmierne han/hun gerne vil have.

admin@twilightdanmark.dk

Twilight Danmark vil sende præmien, som vinderen vil få 1-5 dage efter.

Regler for konkurrencen

 • Alle må deltage
 • Kommentaren skal være på dansk
 • Skriv mindst 100-300 ord om hvilken Twilight merchandise ting du gerne vil eje mest?
 • Du skal skrive en titel/overskrift til dit svar – fx “Bellas hårspænde fra Breaking Dawn”.
 • Du skal oprette en bruger for at kunne svare – Bliv Twilight medlem her
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

48 Responses to Twilight konkurrence – merchandise

 1. Jasmin Gravgaard skriver:

  jeg kunne godt tænke mig en twilight bluser fordi jeg er mega fan og jeg har altid ønskede mig dem og jeg vil gerne faktisk gerne have alt med twilight fodi jeg elsker det så meget jeg ville også rigtig gerne have filmne så jeg kan se dem være dag jeg har altid drømt om at få alt med twilight og en autograf og dukker og plakater og twilight converse og bøgerne og en twilight halskæde og en kalender med taylor lautner og en taske fordi jeg er mega fan jeg vil også rigtig gerne have koperne og en nøgle ring som jeg kan hænge på min skole taske og og en masse post kort med det og en linial men mit største ønske at møde Edward og Bella og Taylor jeg håber at jeg vinder fordi så bliver mit ønske opfyldt og jeg kunne rigtig godt tænke mig twilight pins og den bluse hvor der står twilight team og en med kun Taylor og en med Bela og Edward hvor de er sammen og den sidste ting jeg ønsker mig er et twilight billed til bag sin computer M.V.H Jasmin Gravgaard Yahiya 🙂 😀

 2. Sandra mathiasen skriver:

  Jeg er stor fan af twilight og er helt vild med Edward cullen.
  Kunne godt tænke mig alle fra twilight augografer.
  Og kunne godt tænke mig et twilight conves.
  For det er så fedt og have til min mobil. iPhone 4.
  Kunne også tænke mig armbåndet og alle filmen og bøgerne, dukker, plakter, nøglering, ringen, halskæsen og en taske med Edward cullen og en kalender med Edward cullen.
  Og at kunne møde Bella, edward og taylor rigtigt.
  Selv om det også er dejligt og se dem på film.
  Men det er en stor oplevelse og møde med rigtigt.
  Mit sidste ønske er en bluse med Edward cullen og en med dem Bella, Edward og Taylor på.
  Hvis jeg vandt ville jeg være en rigtig glad twilight fan.
  M.V.H sandra mathiasen

 3. TheBiggestTwilightFreak skriver:

  Jacobs hår

  Hvis jeg skulle vælge en ting ville det nok være Taylor Lautners falske hår (i den første film).
  Fordi så ville jeg lave et museum, hvor folk fra alle verdens lande ville komme. Jeg syntes, at den fortæller en historie om fra hvordan han voksede op. Hvis ikke min ide om et museum går, tror jeg, at jeg ville have det hængende over min seng.
  Hvis hans hår pludselig lå uden for min dør, ville jeg begynde, at skrige og hoppe rundt.
  Hver aften ville jeg nok rede det igennem og kæle for det som en kat. Det ville være så NICE! Den bedste grund for at jeg skal vinde er; jeg tror på det også selv om at nogle gange er det for godt til at være sandt. Hvis jeg ikke vinder håber jeg at det var det vær, at sidde med min iPod i en time 🙂

 4. Alice skriver:

  Er den stadig igang?

 5. mathilde skriver:

  jeg ville ønske at jeg kunne få bellas bryllupskjole fra breaking dawn del 1. det kunne være så fedt men den skulle nok være i min størrelse eller også skulle det være bellas fødselsdagskjole fra new moon jeg har købt en der ligner den i en genbrugsbutik og jeg kunne godt tinke mig en af dem fordi så kunne jeg måske line bella jeg drømmer om at blive ligsom henne eller så kunne jeg lades som om jeg blev gift med smukke Edward jeg er team Edward og så har jeg ikke fler penge i øjeblikket jeg har brugt dem alle på twilight ting.

 6. sofie.twilight skriver:

  hvis jeg skulle vælge ville jeg nok vælge armbånet fordi det er rigtig flot jeg det ville jeg nok gå med, men jeg ville også passe rigtigt godt på det hvis jeg vandt det.
  men jeg ville også gerne vinde halskæden den klær mig sikkert ret godt.
  hvis jeg helt ærlidt skulle vælge vil jeg vælge et cover til min iphone 3 gs hvis altså der er sådan et så ville jeg gøre stort set alt for at få det jeg elsker nemlig TWILIGHT
  men så skulle bella og edward måske jacob være med på det cover jeg har prøvet at finde et cover med BELLA OG EDWARD MÅSKE OGSÅ JACOB 🙂
  jeg ville blive lykkelig hvis jeg vandt et eller noget i den ratning.
  lige siden jeg begynte at læse viste jeg at Balla swan og Edward ville blive kærester og jeg opdagede også to andre ting da jeg så filmen ( twilight , new moon og eclipse ) viste jeg det og de to andre ting som er , at jacob var forelsket i bella swan og at bella var et eller andet særlidt i filmen.

  Det har været mig en glæde at skrive det her om TWILIGHT jeg er så stor fan af den
  håber det her er noget i vil / kan bruge 🙂

  DET ER SKREVET AT SOFIE PÅ 12 ÅR .
  🙂

 7. CaroGirl skriver:

  Jeg kunne super super super gerne tænke mig autografer fra dem alle sammen og især Taylor Launters autograf men også Kristens og Roberts autografer.
  Men kopperne og nøgleringen ville jeg allerhelst have jeg ville bruge koppen hver evig eneste dag og jeg mener hver dag.
  Men Twilight bluserne ville være super super super super super super super glad,
  man kan ik sætte ord på hvor glad jeg ville blive.
  Men og jeg har MANGE men’er.
  Men Bella/Kristens brudekjole er super super super flot og den kunne jeg også tænke mig, jeg ville blive den lykkeligeste pige i verden, ikke kun en lykkeligste pige nej det lykkeligste væsen i hele universet.

 8. Pingback: Twilight merchandise - Autograf og Twilight merchandise | Twilight Danmark

 9. Pingback: Twilight konkurrence - Bellas brudekjole er fantastisk smuk | Twilight Danmark

 10. Pingback: Twilight merchandise konkurrence - Twilight autograferne og skuespillerne | Twilight Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.