Twilight konkurrence – Autografer fra stjernerne

Twilight merchandise – Twilight autografer

werewolf t-shirt

Find Twilight merchandise her

Vil du gerne deltage konkurrencen? Find den her!

Jeg eeeeelsker twilight. Jeg kan bare slet ikke vente til Breaking dawn part 2 kommer ud. Hvis jeg skulle eje et Twilight merchandise så skulle det være en autograf fra Robert Pattinson, Kristin Stewart, Tayler Lautner og Stephenie Meyer. Fordi at det er dem son har gjort Twilight serien så fantastisk god! Også fordi, at hvis man har en autograf er det et tegn på at man har mødt dem, og at møde dem ville virkeligt være stort! Der er mange flere Twilight Merchandise jeg gerne ville have for som sagt jeg er helt vild med Twilight. For første gang jeg så filmene og læste bøgerne, har jeg elsket Twilight. Jeg ser filmene eller læser lidt af bogen mindst to gange om ugen, men i længden er det ikke helt nok. Så jeg prøver at få så mange Twilight ting som mulig, for at gøre mit Twilight univers inden i hovedet mere levende.

Mvh Rose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.