Twilight fan fiktion – Jacob og Rensemee – “Glæde”

Dette er en fan fiction der forgår lige efter bogen: Twilight Breaking Dawn. Fra Jacobs synspunkt. Han og Renesmee er ude og kigge på blomster ude på Bella og Edwards eng.

jacob and renesmee

Glæde.

Det var kun en uge efter krigen med Volturi klanen sluttede. Renesmee havde lige rørt ved min kind og viste mig et billede af Bella og Edwards eng – hun ville kigge på blomster. Jeg forvandlede mig til en ulv og lod hende klatre op på min ryg – jeg ville gøre alt for hende. Renesmee grinede hvinende da jeg løb igennem underskoven – jeg elskede den lyd – lyden af glæde.
Da vi kom frem svingede hun sig veløvet ned af min ryg og lagde sig op ad mig og nussede mig bag øret på den måde hun viste jeg elskede. Så tog hun sin lille søde rygsæk af og rakte mig den. Nede i den lå mit tøj men jeg ville ikke forvandle mig lige nu – hun elskede når jeg var ulv. Men også når jeg var menneske. Hun elskede mig bare. Jeg var hendes glæde og hun var min.
Renesmee smilede. Hendes smil strålede af glæde. Når hun drejede hovedet, glødede solen i hendes bronzefarvede hår.
Renesmee rørte mig blidt på kinden og viste mig et billede af os: Renesmee og jeg stod på kirkegulvet.
Mit hjerte smeltede af glæde da hun sagde: ”Der er ingen anden fremtid. Det siger faster Alice selv”.
”Ja”, tænkte jeg, ”Der er ingen anden fremtid end: Glæde….”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Twilight fan fiktion – Jacob og Rensemee – “Glæde”

 1. Anika skriver:

  Den er maga godt skrevent .. Den er maga god 😀 vis du skriver flere vil jeg meget gerne læse dem også

 2. becca-rebecca skriver:

  Den er mega god

 3. julie edelsten skriver:

  Den er sindsygt god, Du kan bare det der
  <3 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.