Twilight Danmark konkurrence

Deltag i Twilight Danmarks konkurrence, og vind en af de nedenstående præmier!

Twilight konkurrencen

Kære Twilighters

Fra den 15 januar 2011 og frem til den 28 januar 2011 har du nu muligheden, for at deltage i Twilight Danmarks konkurrence om: En af Twilight bøgerne i den helt nye special udgave hvid med en blodig rød ramme, Twilight pins, Twilight postkort eller en Twilight pung. Vælger du 1 af bøgerne bestemmer du fuldstændig selv, hvilken bog du ønsker. Bliver du den heldige vinder, så skal du blot oplyste navn og adresse og en af gaverne vil blive bestilt hjem til dig fra Saxo umiddelbart efter konkurrencen. Har du måske alligevel nogle af præmierne så deltag alligevel for du kan altid give præmien væk og forvandle endnu en person til en ægte Twilighter. Se dem forneden:

+ ++

Sådan deltager du

Vi er allesammen så triste over at Twilight sagaen er slut som bogform, og at Stephenie Meyer efterfølgende ikke har skrevet videre på historien. Men nu har du muligheden for, at gøre det hele godt igen for alle Twilight fans! Konkurrencen går ud på at oprette en bruger på Twilight Danmark og skrive titlen og det første kapitel på fortsættelsen af Twilight sagaen. Dvs hvor historien umiddelbart slap efter Breaking Dawn. Kapitlet skal ligge imellem 200-300 ord hverken mere eller mindre. Det er helt op til dig hvordan du vælger at fortsætte historien. Skriver eller staver du ikke så godt? – så få hjælp udefra. Det kan være dine forældre eller venner. Når du har skrevet historien, så opretter du en bruger hos Twilight Danmark og smider din historie ind som kommentar på denne konkurrence. Twilight Danmark bedømmer alle historierne og angiver hvem vinderen er.
NB. Konkurrencen SKAL have mindst 10 deltagere, for at kunne gå igennem.
Læs ALLE reglerne forneden:

Regler for deltagelse

 • Alle må deltage
 • Historien skal være på dansk
 • Skriv en titel
 • Skriv mellem 200-300 ord
 • Du SKAL oprette en bruger for at deltage.
 • Angiv navn + efternavn og smid historien ind i kommentarfeltet på denne konkurrence

Har du allerede skrevet historien færdig? Opret en bruger her og smid historien ind i kommentarfeltet:

Twilighter medlem oprettelse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

25 Responses to Twilight Danmark konkurrence

 1. Bach-o1 skriver:

  Hej Twilight – Danmark. Mit navn er Anne Mette Bach Jeppesen, og I kan kontakte mig på stodder_pien@hotmail.com. Her er mit bidrag til konkurrencen:). Håber I kan lide den. Super fed hjemmeside forresten.

  Et svært valg

  Næste morgen, inden Nessie vågnede, gik der lidt panik i mig. Jeg vidste, at vi snart blev nødt til at flytte til en anden by. Folkene i byen ville snart lægge mærke til, at min nye vampyr familie ikke havde ændret sig. Jeg stillede mig over til vinduet, så jeg kunne kigge ud i vores lille paradis-have. Jeg vidste ikke rigtig hvordan jeg skulle få det sagt til far, men jeg blev samtidig også nød til at beskytte ham. Og hvad med Jacob? Han havde stadig nogle forpligtelser i ulveflokken, men han ville ikke kunne undvære Nessie. Edward så hen på mig, og lagde mærke til, at jeg var frustreret. Han kom hen til mig, og lagde sine arme omkring mig. Det føltes dejligt at have ham så tæt på, og jeg lænede mig ind mod hans krop. Han fik mig altid til at slappe af, og gav mig en fornemmelse om at det nok skulle blive i orden til sidst. Vi stod der bare og nød solen stå op. Han kyssede mig på halsen. Vi hørte at Nessie var ved at vågne, og gik ind til hende hånd i hånd. Hun smilede over hele hovedet, da hun så os, og jeg smilede tilbage. Hun nåede dog at opfange, at jeg var lidt anspændt. Jeg forsøgte at skjule det, da jeg ikke ville have at hun skulle bekymre sig. Men hun havde allerede regnet det ud. Hun så hen på mig og sagde: ”Mor, Jacob skal med os, og bedstefar skal nok klare sig, så længe vi besøger ham så tit vi kan.” Det var umuligt at sige hende imod, og det var nok også den bedste løsning. Nu skulle jeg bare lige have fortalt det til far.

 2. Hejdiii skriver:

  Hey!! Her er min historie så.. Det er en historie jeg allerede selv er ved at skrive, så jeg har lavet lidt om på den til konkurrencen 🙂
  (Og det er efter Nessie’s syn at det er skrevet)
  Jeg hedder Hejdi Norup og kan kontaktes på hejdinorup@hotmail.com

  Smerte.

  Jeg kunne mærke en banken i mit bryst. Men det var hurtigere end normalt. Mine øjne var lukkede og jeg kunne intet se. Jeg kunne ikke se mørke, lys, personer eller ting. Intet som helst. Jeg kunne ikke mærke jorden. Jeg kunne ikke mærke nogen røre ved mig, end ikke varme, kulde eller en stille brise.
  Det eneste jeg var sikker på at jeg kunne føle, var smerten indeni. En smerte jeg aldrig havde følt før. Det føltes som tusinde og atter tusinde nyslebne køkkenknive blev boret ned i maven på mig. Jeg kunne ikke klare det! Det var nødt at stoppe! Hvad var det der skete? Hvor var jeg? Hvad havde jeg gjort for at fortjene det her?
  Nogen måtte stoppe det! En sitren gik gennem min krop, og for første gange kunne jeg mærke noget, som ikke var en indvendig følelse. Min krop gav efter og bøjede sig i alle mulige unormale vinkler.
  Lige så hurtigt som det var kommet, gik det væk igen. En kold følelse – som et koldt silketæppe, lagde sig i min krop. Smerten var væk. Men uden nogen smerte var mit hjerte tomt, og ingen andre følelser kunne komme frem. Alt var væk. Mine øjne åbnede sig brat, og de tårer der var løbet ned ad mine kinder, stoppede som hvis de aldrig havde været der.

  Solen begyndte at stige op uden for mit vindue. Jeg havde ikke lukket et øje. Lugten af blod begyndte at få mig ud af den trance, som var opstået efter nattens oplevelse. Min mave der var begyndt at rumstere, fik mig til endelig at stige ud af min seng for at få noget mad. Måske kunne det få tomheden væk. Mens jeg gik, kunne jeg hører mine forældre rumstere ude i køkkenet.

 3. twilight-fan1 skriver:

  hej twilight Danmark mit navn er Dea Markussen hvis det er sådan jeg skulle gå hen og vinde denne vildt fede konkurence kan i kontakte mig på min e-mail dea.m@forum.dk og mobil 42726233 Her kommer min fortsættelse til Breaking Dawn 😀 🙂 😀
  Kapitel 1 RJ
  Del 1 Jacob
  Jeg tog over til the Cullen’s hus for at se om Renesmee var der. Da jeg kom ind var alle helt stille, Bella, Edward og Renesmee kom susende ind af døren. Det gav et sæt i mig at se, hvor meget Renesmee var vokset, siden jeg sidst var her, hvilket var for to dage siden. Hun lignede en på 15 år nu. Hun sagde “Hej Jake er du klar?”. “Øhh jo hvor var det nu du sagde vi skulle hen” spurgte jeg . “Vi skal jo til øen Esme, husker du nok”. “Nåh ja der hvor du blev skabt” jeg ved ikke hvad jeg tænkte på, jeg måtte været blevet skør en pige på knap et år og jeg var vist forelsket i hende. Jeg glæder mig til at give hende min overraskelse, når vi ankommer, tænkte jeg ved mig selv og håbede, at Edward ikke vil spørge til det. Om aftenen tog vi af sted. Da vi kom til den anden lufthavn, sagde hun “jeg ved, hvor vi skal hen”. Jeg gik efter hende. Da kom vi til en båd. Jeg kunne lige se det for mig, det var mig, der skulle sejle. Hun sagde “bare sejl ligeud så er vi der om en halv time. Da vi ankom, gik vi ind i soveværelset og lagde vores kufferter på sengen. Hun gik lige ud og svømmede lidt, sagde hun. Jeg ville pakke mit tøj eller rettere sagt min shorts ud. Vores kufferter var ens så jeg tog én og åbnede den, og med et spang jeg tilbage og så igen ned i kufferten. Øverst lå der en lille lilla bh. Jeg gættede på det ikke var min kuffert. Vi begynde at spise, og efter det gik vi i seng. Næste morgen nævnte jeg overraskelsen igen. Jeg kunne se nysgerrigheden i hendes ansigt…..
  knus dea!! 😀

 4. Oliver skriver:

  Hejsa. Jeg hedder Oliver Vahl-Møller og er en twilight glad dreng. Jeg håber selvfølgelig at jeg vinder eftersom at jeg aldrig har vundet i noget som helst før og så vil jeg jo gerne vinde over resten af min Twilight familie XD Hvis/når jeg vinder, så kan i kontakte mig på: olivervahl@hotmail.com
  Her kommer min historie 🙂 Håber at i kan lide den:

  En del af evigheden.

  Nessies små trin hørtes fra værelset. Hun kom til syne i døren.
  “Godmorgen,” sagde hun og løb hen til bordet hvor hendes tøj lå klart.
  “Godmorgen,” svarede Edward og mig i munden på hinanden og han fortsatte:”Vi skal hjem til Charlie så snart du er klar!” Hun kom hurtigt i kjolen og klatrede op på ryggen af sin perfekte far.
  “Til morfar!” skreg hun grindende. Vi løb gennem skoven i stilhed. Ikke at der der var stille, for skoven var fyldt af lyde som vi alle lyttede til. Vi var hurtigt henne ved Charlies hus og jeg rindede på døren. Charlie åbnede døren og Nessie tog straks fat i hans hånd og trak ham med sig mens hun råbte:”Lege!”
  “Nåh, men i går bare ind, ikk?” Smilte Charlie og jeg nikkede. Ingen kunne sige nej til Renesmee. Ingen!
  Vi gik ind til Sue som tog hjerteligt imod os.
  “Hej!” smilte hun venligt:”Jeg har lige sat te over!”
  “Okay, det lyder godt, men vi er ikke tørstige,” svarede Edward med et smil.
  “nåh, men så drikker jeg den bare selv,” Sue og Edward gik ud i køkkenet og jeg gik ind i stuen. Jeg så ud af vinduet og så Charlie og Nessie sidde på jorden og lege med sten. Jeg kom til at tænke på at selv når Nessie fyldte mere end hundrede år, så ville hun stadig være min lille pige. Min lille, udødelige pige.
  Uden at jeg hørte ham, kom Edward op bag ved mig og vi stod begge og betragtede vores lille, perfekte datter.
  Sue kom ind med en bakke med testel.
  “Charlie bliver måske sur, men jeg kan ikke vente med at fortælle jer det. Vi skal giftes!” smilte hun lykkeligt. Wow. Den havde jeg ikke set komme.
  “Tillykke!”

 5. sstan skriver:

  Hej allesammen… Jeg er virkelig ked af at den blev så lang som den nu gjorde, men da jeg startede med at skrive kunne jeg ikke rigtigt stoppe… :/ Håber alligevel at i vil nyde den 🙂

  Når enden er god… er ikke alting godt:

  Jeg sukkede og lukkede øjnene. Ikke fordi jeg behøvede det, men fordi det var noget jeg savnede ved at være menneske. At lukke øjnene og slappe af.

  Det er nu 7 år siden at vi havde det store opgør med Volturi klanen og siden da har alt været perfekt. Volturi klanen blev i Italien og har ikke skabt flere problemer, og Varulvene har besluttet ikke at dræbe Renesmee… hvilket jeg ville være yderst taknemmelig for hvis det bare ikke var fordi Jacob prægede på hende. Den sidste del irriterede mig.

  ”Du ved hvor meget det frustrere mig ikke at kunne læse dine tanker” lød en velkendt stemme vedsiden af mig. Edward. ”Jeg tænker bare på hvor stille her er blevet efter alt det drama vi har haft” svarede jeg ham selvom han ikke rigtigt spurgte om noget, så har han altid lyst til at vide hvad der sker inde i mit hoved. ”Hmm…” sagde han og kiggede ud af vinduet. Jacob og Renesmee var udenfor og snakke. Jeg sukkede igen. Renesmee var nu fuldt opvokset og det gjorde mig nervøs at hun så er sammen med Jacob hele dagen

  ”Vi kan ikke rigtigt skille dem fra hinanden kan vi vel?” spurgte jeg selvom jeg godt allerede vidste hvad svaret var. Nej for Renesmee er Jacobs prægning og det ville såre ham at fjerne hende fra ham. Edward stod fordybet i tanker og så ud som om han havde en indre kamp med sig selv. ”Vil du da gerne skille dem fra hinanden?” spurgte Edward efter noget der føltes som et kvarter. ”Det er bare… Jeg føler at han er sammen med hende hele tiden og slet ikke giver mig og dig tid med hende og vi er hendes forældre!” Endnu et af bonusserne ved at være vampyr, lavt temperament. ”Altså Nessie er jo glad-” startede Edward og jeg vidste hvad han ville sige.

  ”Og det er Jacob jo også uden tvivl og det var jo det du ville have fra starten af.” Han havde ret og han vidste det, og et eller andet sted vidste jeg godt at lige meget hvor meget jeg kæmpede for Renesmee så ville Jacob altid holde en plads i hendes hjerte som jeg ikke kunne. Jeg kiggede ud af vinduet igen.

  ”Jeg hader når du har ret” mumlede jeg og han grinte sit perfekte grin. Jeg skulede til ham. ”Du er bare så irr-” jeg stoppede midt i min sætning for der blev lige pludselig meget stille udenfor og jeg kiggede ud af vinduet. ”JACOB!!!!” skreg jeg så højt jeg kunne og jeg kunne mærke vreden vokse sig op i mig.
  Jacob kyssede Renesmee.

 6. Soren RJ skriver:

  Hey twilightdanmark.dk
  Jeg er en stort twilightfan, og elsker sltså virkelig twilight overalt på jorden, så håber SÅ meget at jeg vinder.
  Hvis jeg vinder vil jeg gerne have Twilight på bog 🙂
  Min historie har noget at gøre med The short second life of Bree Tanner, så hvis nogen ikke har læst den og i læse min historie, vil i nok forstå den 100 %
  Hvis I har problemer med min historie, hvis jeg vinder eller andre ting kan i skrive til mig på: sorenravnjensen@hotmail.com
  Håber I nyder min historie, god fornøjelse!

  Fred

  Der var fred, for første gang siden jeg kom til Forks, følte jeg mig normal, bortset fra at det var jeg ikke. Jeg var vampyr.

  Jeg trak læberne og viste tænder, mens jeg hvæsede. Jeg tog et skridt som tilløb og sprang op på hjorten, som jeg havde jagtet sammen med Edward i skoven nær Seattle. Jeg satte tænderne i halsen på hjorten, så blodet flød ud over mine læber, det smagte dyrisk. I det samme så jeg en bevægelse i et krat tæt ved, jeg rettede mine øjne mod det og hvæsede, denne gang vildere. Han var helt klart vampyr, med sin ligblege hud, der glimtede i det svage lys, sine sorte raner under øjnene og sine røde skinnende øjne. Lige før jeg hoppede på ham, løftede sine muskuløse arme for at vise at han overgav sig, mens han stirrede intenst og undrende på mig. Jeg så på Edward for at finde støtte, men han var stadig i gang med at jage. Han så op, da han mærkede mit blik.
  ”Hvorfor jager du ikke?” spurgte han
  ”Fordi vi har fået en gæst, kan du ikke se ham?” spurgte jeg og pegede på vampyren.
  ”Hvad?! Jeg kan ikke se noget!” svarede Edward
  Jeg så på vampyren igen.
  ”Det er nok mig,” svarede han og fortsatte:
  ”Jeg frastøder folk, så de ikke ser mig, du er den eneste der nogensinde har, kunne modstår det, bortset fra…” han slog blikket ned.
  Jeg så på Edward igen, og jeg kunne se at han kunne høre stemmen.
  ”Hvad vil du os?” spurgte han og så på stedet jeg havde peget ud.
  ”Jeg kommer med fred. Mit navn er Fred. Jeg leder efter en af mine venner Bree…”

 7. Ella skriver:

  Hej allesammen! 😀
  Mit fulde navn er Elham Amiri (Men jeg foretrækker Ella), og jeg elsker at skrive. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt at deltage i denne konkurrence. Da jeg desværre kun måtte skrive omkring 200-300 ord, blev historien lidt som en indledning til et længere kapitel, i stedet for et helt kapitel. Jeg håber at i har lyst til at læse videre, selvom jeg ikke skrive mere herinde 😉

  Nahuel

  Nessie legede med Jacob i en lille park. Edward havde armen beskyttende om mit liv mens vi så på. Jeg følte mig tryk ved situationen. Det her var sådan mit liv så ud. Jeg elskede hvert øjeblik af det. ”Også jeg,” hviskede Edward i mit øre. Jeg havde endelig lært at lade ham læse mine tanker. Han trak mig tættere ind til sig, og kyssede mig blidt. Selvom jeg nu var vampyr, blev jeg helt ør i hovedet. Edward var min mand. Min smukke husbond og far til min lille pige. Han trak mig ned, så vi begge lå på græsset. Min sorte silkekjole foldede sig yndigt omkring mig. Edward lagde sig helt tæt op af mig, og strøg mit ansigt med en blomst. Det mindede mig om første gang vi lå sådan her på hans eng.
  Mit flashback blev brudt af Renesmee, der lagde sig på mig med hovedet på mit bryst. Jeg hold om hende, sådan som en moder kun kan. Jacob satte sig sammen med os, så nu var tre par øjne rettet mod min smukke datter. Nessie lege med min g-nøglehalskæde, jeg havde fået af Nahuel, den eneste anden jeg kendte, som var som Nessie. Jeg holdt stadig kontakten med ham, han var så selvbebrejdende. Jeg var bange for at han ville gøre noget han ville fortryde en dag. Nessie kyssede halskæden med sine fine små læber. Hun fortalte mig, billede for billede, hvordan hun ville savnede Nahuel. ”Du skal nok se ham en dag,” forsikrede Edward.
  På vej hjem til Carlisle hviskede Edward til mig, at der ventede nogen på os indenfor. Hvem? Spurgte jeg. Jeg blev urolig, og spurgte ham gennem mine tanker i stedet for at spørge højt. Han hviskede kun ét ord tilbage, men det var også mere end nok. Det ene ord sagde alt. ”Nahuel,” hviskede han. Jeg lagde mit beskyttende skjold omkring Jake, Renesmee og Edward, og så gik vi ind til Nahuel..
  (Tak fordi at du/i læste helt hertil. Det er jeg oprigtigt glad for.)

  Kærlige hilsner Ella ^_^

 8. Nana_Elisabeth skriver:

  Hey 😀 Jeg hedder Nana Andreasen, og det her er lidt af min historie 😀
  I kan skrive til mig på: Lanana@paradis.dk xD

  Ulykken

  ”Ja Edward jeg er hjemme om lidt” Sukkede jeg ned i telefonen.
  ”Skynd dig, jeg kan ikke vente meget længere” Der var noget i hans tonefald der fik mig til at længes efter ham. Jeg afsluttede opkaldet og trykkede speederen i bund, for første gang brugte jeg de hestekræfter som min Aston Martin indeholdte. Da jeg drejede ned af den meget velkendte vej, susede altid forbi.
  Men pludselig ramte jeg noget, noget der fik forruden til at krakelere. Jeg stoppede op, jeg var som lammet. Jeg kiggede med frygt i bakspejlet, og så menneske kropen ligge ubevægelig. Jeg tog mig sammen og steg ud af bilen, i næste sekund sad jeg bøjet over kropen. Lugten af frisk blod sneg sig op i mine næstebord.
  ”Hold vejret Bella” Den velkendte stemme kom bagfra. Han satte sig på hug, og så nærmere.
  ”Svag puls, hendes lårben er brækket. Og at dømme efter vejtræknings lyden, er hendes ene lunge punkteret. Hun klare den ikke til hospitalet. Hun er ikke mere end 16 år” Edward tog ikke øjnene fra den unge pige.
  Jeg stirrede lige ud i luften, jeg var ikke i stand til at tale eller bevæge mig. Men så kom ordene monotomt ud af mig,
  ”Forvandle hende”
  Han kiggede op.
  ”Det kan jeg ikke bare, det ikke….”
  ”Hvad?”
  ”Det Alice, Carlisle har givet sin tilladelse. Hun kan blive en del af familien”
  ”Gør det Edward, hun dør! Og det er min skyld” Jeg var hysterisk nu.
  Men han bevægede sig ikke.
  ”Så gør jeg det” Jeg bøjede mig.
  ”Nej Bella! Det betyder krig den her gang!” Råbte Jacob.
  Jeg kiggede på Edward, og han nikkede en enkel gang.
  Han rejste sig for at holde Jacob væk
  Jeg bøjede hovedet og bed….

 9. twilight-fan1 skriver:

  hvis man har vundet får man det så at vide i dag eller i morgen????

 10. Fie skriver:

  Til twilght-fan1
  Vi får svar idag klokken 17:00! 😉 Det bliver skrevet på siden og vinderen får en mail 🙂
  Held og lykke allesammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.