Ting du kan lave i weekenden

De fleste kan nok blive enige om, at weekenden for det meste er ugens højdepunkt. Efter en lang uge med skole eller arbejde, er der ikke noget bedre end fredag eftermiddag, hvor man kan se frem til et par tiltrængte fridage væk fra lektier og/eller arbejdsopgaver.

I weekenden har man tid til at slappe af og hvile, men man har også tid til at lave nogle af alle de ting, som man normalt ikke har tid til i hverdagene. Med andre ord er weekenden bare en perfekt undskyldning for at lave lige nøjagtig de ting, som man har lyst til. Mangler du alligevel lidt inspiration, så læs med her og få et par gode ideer til, hvad du kan bruge din weekend på.

Twilight Maraton

Findes der en bedre måde at tilbringe sin weekend på, end i selskab med gode venner og Edward, Bella og Jake og alle de andre fra Twilight? Nej, og derfor er et Twilight filmmaraton den perfekte undskyldning for at invitere vennerne over og holde vaskeægte filmaften. Du kan eventuelt gøre lidt ekstra ud af det og lave en rigtig Twilight stemning i form af pynt, mad og snacks, der passer til. Du kan eksempelvis lave rød saftevand, der ligner blodige drinks, pynteflagermus og så videre. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og når du gør lidt ekstra ud af det, så bliver stemningen ekstra god.

PlayStation-aften

Har du allerede set Twilight-filmene for nyligt, så er der også masser af andre gode grunde til at invitere vennerne over og hygge. Spiller I meget PlayStation, er det en vildt god ide, og I kan sagtens få en hel aften til at gå med det. Det er der masser af sjov i. Med lidt gode snacks og sodavand, kan I blive ved til langt ud på natten og holde sleep-over bagefter. I kan lave turneringer og konkurrencer, alt efter hvad I spiller, så flyver tiden afsted. Går du meget op i PlayStation, så er der faktisk en måde, hvor du kan gøre din PlayStation lidt mere personlig. Vidste du eksempelvis, at du kan købe klistermærker til at sætte på PS4 controlleren?

Biografen

Desværre er der kun fem film i Twilight-serien, men heldigvis går der masser af andre gode film i biografen hele tiden. Det er altid lidt sjovere at se film i biografen end på fjernsynet, og i weekenderne har man lidt bedre tid. Så hvad med at invitere familien eller vennerne en tur i biografen, købe popcorn og få en god filmoplevelse sammen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.