Nyt Breaking Dawn billede

Se det nye Breaking Dawn still her

Billedet er fra People Magazine, og er selvfølgelig fra Isle Esme, hvor Edward og Bella holder bryllupsrejse. Jeg kan også lige påminde jer om, at der kun er 43 dage tilbage til at Breaking Dawn part 1 udkommer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Nyt Breaking Dawn billede

  1. Caroline Twihard skriver:

    Hvor er de søde 🙂

  2. mafo22 skriver:

    wee elsker det billed, nu kan jeg godt nok heller ikke vente længere!!! da jeg læste 43 dage tilbage lavede min mave et kæmpe sus!! tror nok at dette er den film jeg har glædet mig aller mest til:D

  3. Iloveboyswhosparkletwilighter94 skriver:

    Ork.. Kristen Stewart er en meget heldig pige.. *suk* vi andre kan kun drømme om ham :I<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.