Interview med Robert Pattinson hos EW

Læs interviewet med Robert Pattinson hos Intertainment Weekly.

N.B! Teksten er en direkte oversættelse via Google Translate. Dette er en test, for at se om det fungerer for læserne, som fortrækker danske tekster.
Den originale engelske tekst findes via dette link – Interview Robert Pattinson

“Pattinson siger, at skrive under på elefanter, instrueret af I am Legend’s Francis Lawrence, var en no brainer, og at han overvejer sin post-Twilight karriere meget omhyggeligt om i sidste ende han ved, hvad vil være, vil være. “Det er umuligt at forudsige noget som helst,” sukker han før grinende. “Når det hele går ned i toilettet, kan du bare græde.” Efter arbejdskraftintensive skyde for de sidste to Twilight film, Breaking Dawn del 1 & 2 (i teatre Nov 2011 & Nov 2011), wraps i april, vil han begynder at skyde David Cronenbergs Cosmopolis med Juliette Binoche og Paul Giamatti. “Han er en utrolig hårdtarbejdende person med en utrolig arbejdsmoral,” siger Witherspoon. “Han har ikke altid klage. Ikke én gang. Som er en slags lavere end det nationale gennemsnit for aktørerne. De er altid at brokke sig. Især mændene! “

Twilight elskere vil blive glad for at vide, at Pattinson er så flot og tyk-month personligt, som han ser ud på skærmen. Men de skal ikke forveksle ham med nogen af ​​de skruk karakterer han spillede. Han er snakkesalig og griner let over den intense berømmelse, der er fulgt ham siden Twilight blev et fænomen (“Hvordan er det stadig en historie? Det er kedeligt.”), Om mørke Breaking Dawn film (“Det kommer til at være sååå underligt.”), og mest af alt, ved sig selv. “Jeg ville elske at spille en stor fed person,” siger han, overvejer en anderledes udseende i en post-Edward Cullen æra. Ingen tvivl om det ville bare betyde mere af ham at elske.

EW: Du og Tai, elefanterne, har en særlig obligation i vand til elefanter. Tror du hun vil huske dig på vores photo shoot i morgen?

Robert Pattinson: Jeg ved det ikke. Jeg er bange, at hun ikke vil. Jeg vil være så så glad, hvis hun gør.

EW: Der var en masse dyr på sættet. Hvad var det ud?

Pattinson: Det kunne være virkelig skræmmende. Søjlerne af bure for løver og tigre var for bred, og de kunne passe deres arme helt ud. Der var tigre gerne, kæmper i toppen af ​​Steadycam operatørens kamera. Men Christoph! Jeg har aldrig set noget lignende.Engang var han i karakter, han eller anden måde formået at tage væk hver en bid af frygt og gå ned denne gang, det var kun en fod bred, og der var alle disse tigre bogstaveligt hoppe ud, og der var ikke én vige! Jeg tænkte: “Det er ikke skuespil, det er faktisk skizofreni.” [Griner] Det var vanvittigt, fordi jeg virkelig er bange.

EW: Og så er der din menneskelige co-stjerner. Hvordan arbejdede med Reese?

Pattinson: Der er noget om hende. Hun er bare denne ægte dejlig person. Jeg ved ikke, om hun sætter en indsats for at skabe en dejlig aura, men hendes humør spreder sig over hele sættet. Det var et helt andet miljø fra da hun ikke var der. Alle børnene og dyrene var bare tiltrukket af hende. Det gjorde det utroligt nemt at gøre min del-alle mine reaktion skud er bare at se hendes arbejde fremragende. Hun er virkelig cool, og hun er bare … aldrig nogensinde irriterende. Gud, det er den værste beskrivelse er det ikke?

EW: Du spillede sin søn i 2004s Vanity Fair, men din karakter ikke foretage den endelige cut.

Pattinson: Ja, min store gennembrud. [Griner] Mig og min bedste ven, det var begge vores første job, og vi havde tilstødende scener. Vi gik [til premieren] og vi så hans scener, men ikke mine. De glemte at fortælle mig. Jeg var jaloux på ham i ca 5 år.

EW: Har du og Reese huske hinanden fra denne periode?

Pattinson: Ja, helt. Nej, faktisk, jeg ved ikke hvad jeg taler om, ikke rigtig. Jeg har kun arbejdet sammen med hende i to dage. Men hun var dejligt for mig, jeg husker det. Jeg vidste ikke, hvad jeg gjorde. Jeg var lidt amok. Det er stort set den eneste gang jeg har glemt min linjer, og det arrede mig så meget jeg har aldrig lade det ske igen. Vi gjorde en scene, hvor hun græder, og vi begyndte at gøre scenen og straks var der tårer … og jeg kunne ikke huske en eneste ting i mit hoved. Og så siger de, “Klip” og hun ikke græd mere. Jeg tænkte: “Hvordan har du det? Det er ikke fair. Jeg ønsker at være i stand til at gøre det! “

EW: Har du lyst til at du får det bedre, eller i det mindste mere selvtillid, med hver film?

Pattinson: Jeg tror det. Den træthed hjælper så godt. Jeg er bare så konstant forplumret i selv-bevidsthed hele tiden, fordi jeg ikke vokse op som en meget dramatisk barn. Jeg gjorde denne film kaldet Bel Ami i begyndelsen af ​​året, og vi lavede en masse prøver, og vi gjorde alt dette kropssprog ting, og jeg var så flov at gøre det foran andre aktører.Og de var så godt med det! Jeg følte mig som den største idiot nogensinde.

EW: Tror du, de er virkelig godt eller bare at de har lært at fake det bedre?

Pattinson: Ægte komfortable, tror jeg. Jeg var ser de andre aktører-direktøren ville være som, “Bare køre rundt skrigende!” Og jeg ville gå, “Um, nej!” [Griner] Folk ville tage ud skrigende, og de var kærlige det! Jeg tænkte: “Men hvordan kan du elske det?” Jeg ville elske at elske det. Jeg ville elske at svælge i min egen kropslighed. Jeg har lige lyst til Id tur over min egen fod.

EW: Du er næsten færdig med The Twilight Saga, med Breaking Dawn del 1 & 2 indpakning snart. Du har været filme i lang tid.

Pattinson: Jeg bogstaveligt talt føler, at vi har gjort det hele mit liv. [Griner]

EW: Der er en masse skøre ting, der sker i disse sidste to film-ikke mindst indebærer en halv-vampyr barns forfærdelige fødsel.

Pattinson: [Revner op] Der er nogle interessante og mærkelige ting i gang på meget, meget, meget mærkeligt. Det er fantastisk. For en stor mainstream film, er det den mest obskure historie og virkelig udenfor boksen. Det er en horror film. Jeg har set et par stykker, og jeg kan bare ikke se hvordan det kommer til at være PG 13 … medmindre de skar alt ud. [Griner]

EW: Harry Potter får også temmelig mørkt ved udgangen.

Pattinson: Men du kan sortere i glans over alt, hvad ting i Happy Potter. Her centrale historien punkter er de mærkeligste og mest forstyrrende dele. [Griner] Jeg ville elske at vide, hvad de vil komme med som [reklame] tagline for det.

EW: Hvordan har du og de medvirkende og besætning vil fejre i slutningen af ​​serien?

Pattinson: Jeg er nødt til at gå direkte til et pressemøde tour [for Vand til elefanterne]

EW: Det skal være underligt at gå fra at filme sådan mørke materiale i reklame for en anden film.

Pattinson: For et par uger siden, jeg gjorde nogle interviews og tænkte: “Uh, yeah, så denne fyr får en elefant gravid og føder en panda.” [Griner] Det handler om en vampyr elefant baseball spillere! Vand til elefanterne var en lettelse, for i én ting, jeg ikke er nødt til at bære alt det make-up og disse kontakter … Min Gud, jeg vil være glad for at se det sidste af disse.

EW: Ikke så godt?

Pattinson: Jeg faktisk ønsker at få en form for plastisk sprængstof. Jeg ønsker at genoplive dem til noget, så jeg kan dræbe dem. Det er pinligt for mig efter så mange år, er det stadig en proces hver eneste morgen. Alle andre har regnet ud, hvordan man gør det, og så er der to mennesker holder mig ned, fordi jeg ikke kan gøre det selv.

EW: Og når du gør presse på for Elephants du vil direkte ind David Cronenburgs Cosmopolis?

Pattinson: Ja, jeg er så begejstret, og jeg er freaking ud. Jeg har ingen forberedelsestid, og det er en Don DeLillo bog med semi-obskure dialog, og jeg er nødt til at ændre min kropsform en hel del. Jeg spiller en af ​​disse mestre-of-the-universet typer, og jeg er nødt til at have omkring 6 procent kropsfedt … hvilket betyder, at jeg har brug for at tabe omkring 70 procent. [Griner]

EW: Så det gym tid.

Pattinson: Hvis jeg bare kunne skære ud øl, det er min én ting. I begyndelsen af ​​[Breaking Dawn] Jeg var nødt til at være virkelig buff, fordi jeg var nødt til at have min skjorte af. Og når jeg starter [få fit], jeg bare gå vild med det. Det er ligesom det eneste, jeg kan tale om til nogen. Så jeg tænkte: “Jeg har tænkt mig at holde dette op hele tiden, så uanset film jeg gøre bagefter jeg har tænkt mig at være så buff.” Og så bogstaveligt en dag efter min sidste skjorte væk scene jeg begyndte at alle [efterligner spise voraciously] nom, nom, nom. Og jeg var ikke klar over at jeg havde en mere [shirt off] scene, og du kan se det i en af ​​dem, jeg ser helt klart [overdrevent suger i maven og kinderne].

EW: Har folk nogensinde sender dig komedie scripts? Fordi du er sjov, og jeg ved ikke, om folk kender det.

Pattinson: Det er underligt. Komedie er skræmmende. Der er så få komedie scripts, og de fleste af de gode er skrevet for komikere. Der er et par ting … jeg læste, gerne tre ting, som jeg virkelig gerne som komedier, men mine agenter vil aldrig lade mig gøre dem. [Griner]

EW: Hvorfor ikke?

Pattinson: Fordi de er soooo langt ude. [Griner]

EW: Bare en komplet afgang?

Pattinson: Det er derfor, jeg slags ønskede at gøre det. Jeg tror, ​​det er den eneste måde at gøre det: “. Okay, jeg skal til at springe ud månen” Du må da være som,

EW: Men når Twilight er færdig, kan du ikke gøre hvad du vil?

Pattinson: Jeg mener, jeg kan. Men på samme tid, tror jeg folk har en utrolig kort holdbarhed, og du kan aldrig rigtig forudsige, hvad en målgruppe ønsker eller hvordan man kan opretholde en karriere, andre end at gøre hvad du synes er cool. Generelt, hvad jeg synes er cool, er hvad alle andre hader.

EW: Jeg vil tro, du har nok sikkerhed bygget op, så du kunne gøre et par ud-der ting.

Pattinson: Jeg ved det, men så skal du pludselig begynder crawling tilbage til studierne, som, “Please, please, please! Jeg vil gøre noget, skal jeg gøre mest [idiotiske] rom-com du kan tænke på! “[Griner]

EW: Der har været en masse Twilight-lignende spænding om støbning af The Hunger Games. Har du finder det morsomt? Kender du bøgerne?

Pattinson: Jeg slags kom på tværs af det sidste år, og jeg var ikke klar over det var det mest enorme ting i verden. Det er godt! Det vil være en god film.

EW: Ville du nogensinde gøre en stor franchise ting igen at vide, hvad du ved nu?

Pattinson: Jeg ville. Men jeg har lyst til at have mere input. Det eneste forfærdelige ting om det at være en del af en franchise .. godt, ikke forfærdelig .. nej, det er forfærdeligt … er, at jo større og større du bliver, det er ganske svært at bryde ud af ting. Når du har spillet den samme del, kan du ikke pludselig begynde at spille det anderledes. Det tager væk en lille smule af den kreative slags .. trang.

EW: Hvem vil du henvende sig til for at få råd, når det kommer til at plukke projekter?

Pattinson: Jeg stoler min agent og min ledere mening om tingene, og jeg vil også sende dem til mine forældre det meste af tiden. Mine søstre, også. Det er alle de samme mennesker.

EW: Hvor er hjem? Er L.A føle dig hjemme på alle?

Pattinson: Nogle gange. Jeg er lige begyndt mangler LA en smule, når jeg forlader den.Men enhver City, jeg har en holdbarhed på cirka 2 måneder-så er der paranoia. Da jeg havde et hus her, du bare virkelig venter på at blive opdaget. Jeg ville elske at have et sted, men jeg ville bare være lidt amok over det hele tiden. Jeg ville være konstant tænker nogen skulle være, at jeg og tager ting.

EW: Tror du, efter Twilight udløber i 2012 vil du være i stand til at begynde at leve et mere normalt liv?

Pattinson: Det er sjovt hvordan det er, der sluttede i 2012. Dette er, hvordan verden vil ende. Men, um, jeg ikke kender. Jeg tror, ​​de fleste af folks anerkendelse er baseret på magasiner og kram. Alle sladder historier vil ikke arbejde-de er altid kombineret med Twilight, så når det er gjort, og det kan ikke kombineres med fremme af filmen, jeg tror, ​​det vil ende. Fordi jeg har en obskønt kedeligt liv. “

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Interview med Robert Pattinson hos EW

  1. Iloveboyswhosparkletwilighter94 skriver:

    Wauw.. Det er godtnok nemmere at læse på engelsk, for noget af det her, er da noget volapyk.. hehe! Men Robert er jo dejlig som sædvanelig (: <3!

  2. admin skriver:

    Ja det er lidt noget volapyk, men der er faktisk en del Twilight læsere som er 8-12 år her på hjemmesiden og det er bedre end ingenting for dem 🙂

  3. Iloveboyswhosparkletwilighter94 skriver:

    Ja selvfølgelig!! Det er heller ikke så slemt !! (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.