Hvorfor jeg elsker Twilight1

Hej Twilight Danmark:)
Jeg vil gerne deltage, i jeres konkurrence og jeg håber jeg har en chance, for at vinde ^_^
Hvis jeg er så heldig at vinde, så skriv til mig på annak@hotmail.dk og ellers bringer jeg lykke og håb til alle deltagere.

Mit bidrag:

– “Fantasy er en kvæler!”

Da jeg læste Nymåne, som den første bog i serien, blev jeg overvældet. Jeg følte at jeg MÅTTE læse 1′ern, og da Twilight var læst var der ikke andet at sige end “Wow!”
Siden da har Twilight været mit liv’s kald. Med serien kan man få henrivende venner, der også er Twilightfans, man kan blære sig med alt det man ved om Twilight, og man kan få super seje Twilight ting! Twilight T-shirt, Pung, Postkort, Bøger, film, tasker og meget, meget mere! Twilight kan hjælpe en videre hvis man er syg. Da jeg var syg her forleden, lagde jeg mig dybt ned i sofaen og lod Twilight spille, mens jeg havde lækre kager og dejlige varme kopper af te, i min favn, og dagen blev en ederlykkelig dag fuld af Twilight-stolthed. Jeg kan ikke fortælle hvorfor Twilight er mit liv. Kun med en uendelig stil fuld af fantastiske ord om filmen og bøgerne, kan beskrive det. Hvis jeg sætter mig ned og læser bøgerne, for jeg kvælt luften ud af mig, det er så fantastisk hvad bøger og ord, kan få frem i folk, det er så udtryksløst og så vidunderligt. Twilight er for alle der elsker kærlighed, drama og spænding! Twilight er blot en aaf de mange grunde til at læse. Og hvert eneste dag er for mig, endu en dag, hvor man kan be, om at Stephenie Meyer, skal skrive videre på midnight sun, og udgive den. Og hvis den dag virkelig snart vil komme har jeg ikke andet at sige end “Afsted til den nærmeste boghandler!”

Jeg håber i kunne lide mit bidrag, og jeg ønsker held til alle8-)

//Anna Katharina Wørmer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.