Hvorfor elsker jeg Twilight7

Hej twilight-Danmark.

jeg vil fortælle hvorfor jeg elsker Twilight.
I hele mit liv har jeg været lidt ensom ingen at snakke med eller noget.
Så jeg kunne bedst lide alle mulige “uhyggelige” ting som vampyrer og varulve.
Det er faktisk mine bedste veninder man skal takke for at være den største twihard på vores skole. jeg læste alle bøgerne på 4 dage ,jeg kunne ik lægge dem fra mig.
jeg kan stadig ik lægge dem fra mig heller ik filmene. Før jeg fik Twilight så var det faktisk som om mit hjerte var halvt , men nu er det fyldt op med nye kæmpe idoler, hotte fyre og så den romance der er imellem Edward, Bella og Jacob.
Jeg føler mig helt inde i historien som om det var mig der var Bella, hver gang hun græder, er trist, glad eller noget andet gør jeg det også .Jeg blir mobbet af dem jeg går i klasse med på grund af at jeg elsker twilight så meget.Men jeg står fast der er ingen der kan få mig til at hade twilight det vil aldrig ske. Det jeg elsker allermest ved twilight, udover de hotte fyre ,er båndet Bella og Edward har, 2 personer et hjerte.
jeg elsker sefølgelig osse hver gang Charlie kritiserer Edward selvom jeg er team Edward.

p.s
jeg ved godt man ik skulle fortælle om sit liv det var bare så i kunne forstå hvordan twilight havde ændret mit liv og det er jeg meget taknemlig for :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.