Hvorfor elsker jeg Twilight13

Vores Twilight Univers.

Twilight universet er jo et fantastisk fristed. Universet hvor de ting sker, der ikke sker i den virkelige verden. Det er ikke der, vi bekymrer os om afleveringer, økonomi eller andre dagligdags bekymringer. Nej, det er stedet hvor kun vores fantasi sætter grænserne.

Kan vi ikke alle sætte os i Bella’s sted? At føle sig lidt forkert i den virkelig verden? Som om man ikke helt passer ind i de roller og mønstre andre gerne vil have en til at passe ind i? Drømmer vi ikke alle sammen om, at have to vidunderlige og tilmed enormt smukke mænd som kæmper for en ? De vil gøre alt for dig – de vil give sit eget liv, for at beskytte dig og for at sikre, at du er tilfreds og glad. At en mand kigger på en og siger: ”Du er mit liv nu.” eller ”Jeg kan ikke leve i en verden hvor du ikke eksisterer i.” og man ved, at han taler sandt. Det er rigtig kærlighed.

Den lidenskab, hengivenhed og passion både Edward og Jacob udviser over for Bella, er så fantastisk og enestående, at man får lysten til at leve sig ind i universet og være en del af historien. Sammenholdt med Bella’s tanker og ydre forhold som alle os piger nemt kan sætte os ind i, så er det så nemt og naturligt, at være en del af universet og derfor tror jeg, at Twilight er en helt naturlig del af vores allesammens verden herinde.

Det er i hvert tilfælde mine grunde til, at elske Twilight!

-Annette Søndergaard, ilove@ponytales.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Hvorfor elsker jeg Twilight13

  1. Iloveboyswhosparkletwilighter94 skriver:

    oooh jeg elsker det her.. Elsker Edward’s qoutes 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.