Hvordan ser den perfekte Twilight-aften ud?

Vi synes, at noget af det bedste, der nogensinde er sket, er, at vi kan se alle Twilight-filmen fra start til slut. For os er det altså den perfekte måde at bruge en weekend på, men selv hvis du kun bruger en aften på at se en film, så du har du sikkert en masse tanker om, hvordan du kan gøre det til den perfekte aften. Hvis du fx bor i Roskilde, kan det være alt fra at købe slik i den lokale butik til takeaway Roskilde.

 

For når du med vennerne og veninderne skal diskutere, om I er på Team Edward eller Jacob, så skal det hele altså spille, så I får den perfekte aften.

 

Køb eller få trykt trøjer

Vi anbefaler, at I er flere der sammen holder Twilight filmaften, for det giver en lang bedre stemning. Her kan I købe Team Edward eller Jacob t-shirts eller I kan få dem trykt selv. I dag kan I uploade et design, og så er I faktisk i gang med det samme.

Selvfølgelig ved I godt, hvem I allerede bedst kan lide, men der er noget fedt ved at have en fantrøje på, for så er der ligesom, når man er inde og se et sportsarrangement.

Det her er vigtigt.

 

Bestil god mad

Til en filmaften skal I ikke tænke på at lave mad, I skal kun tænke på at få den bedste aften. Derfor bør I bestille mad udefra.  I kan få alle muligt fx takeaway, så det er helt klart muligt at finde noget, som I alle kan lide. 

I kan også altid bestille fra flere steder, så I er sikre på, at I får noget mad, som alle kan lide. Uanset hvor I er i landet, så kan I få takeaway. Bor I eksempelvis omkring Roskilde, kan I google ‘takeaway Roskilde‘ og se hvad I finder af spændende mad

 

Masser af slik og popcorn

Da I så filmene i biografen spiste I helt sikkert en masse popcorn og slik. For at få den bedste aften er det bedst for jer at lave en kopi af en biografoplevelse. Her er slik, sodavand og popcorn en vigtig del af at se film.

 

Se Twilight på en stor skærm

Filmene skal ikke ses på jeres computerskærm. I skal se den på et kæmpe fjernsyn og helst en projektor. Den perfekte aften opnås også kun med god lyd Det får I altså kun med god billedkvalitet og fed lyd. Så bliver det ligesom at se filmene i biografen.

Du er velkommen til at skrive en kommentar og dele din perfekte Twilight-aften.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.