Hvilken Twilightfilm er den bedste?

Der findes sikkert tusind forskellige meninger når det kommer til, hvilken Twilightfilm, der er den bedste. Men hvad er det der gør, at man skal vælge?

Har det noget at gøre med, at vi mennesker altid bare vil finde noget, der er bedre end det andet? Eller er det fordi vi elsker at diskutere og gerne vil kunne snakke endnu mere om Twilight med vore venner?

Uanset hvad, så er der altid mere at snakke om og vi er i hvert fald ikke i tvivl om, hvilken Twilightfilm vi holder mest af. Der kan aldrig være andre vindere end den første. Twilight er hvor det hele begyndte og et punkt, hvor det hele stadig var nyt og uskyldigt.

Første gang Bella og Edward mødes og vi alle bare kan mærke, hvordan det slår gnister. Eller første gang vi ser Edwards skinnede hemmelighed. Det kan være at det er nostalgiens lyserøde briller, der får alt til at se så dejligt ud, men det kan også bare være fordi, at Twilight er et vaskeægte mesterværk.

Vi bliver i hvert fald aldrig nogensinde trætte af den første og den bedste Twilightfilm i en ellers enestående franchise.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.