Hvad forventer jeg?

breaking dawn part 2 konkurrence

Hej.

jeg har lige læst daggry/ Breaking dawn. og jeg syntes scene hvor de samlede klaner og volturi klanen er lidt kedelig der er ikke så meget som jeg forventede. så jeg håber at de i filmen laver det lidt vildere.jeg forventer også at vampyrenes hudfarve er h

videre da der ikke var gjordt så meget ud af det som i fx Twilight/Tusmørkejeg forventer også den slutter vildt godt da det jo er den sidste og afslutningen på det hele. jeg så også i part 1 til sidst at Caius ikke har den samme paryk på. så jeg forventer også at de bruger det samme ting som måske har været med i de tidligere film

Hilsen

The ultimate twilight fan

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Hvad forventer jeg?

  1. mie245 skriver:

    jeg elsaker twilight jeg har set alle filmen 100 gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.