Hvor gamle skal børn være for at se eller læse Twilight?

Den første Twilight film kom i 2008 og bogen kom i 2005. Det betyder, at der er en del børn, som ikke så Twilight dengang, den kom ud.

Som forældre vil du sikkert gerne vise dine børn filmen, men hvor gamle skal dine børn egentlig være for at se den? Det vil vi forsøge at besvare i dette indlæg og kigge på, hvad ugleunger egentlig har med filmen at gøre.

Aldersbegrænsing på 13 år

For at se den første film skulle man være 13 år, men hvis du føler, at dit barn er moden nok, vil vi mene, at I godt kan se den samme lidt tidligere end det. Det vigtigste er nok bare, at I ser den sammen, så I kan tale om den.

Det er også hyggeligere, hvis I ser filmen sammen, så kan hele familien få noget kvalitetstid. På den måde kan I altid stoppe filmen, hvis noget bliver for voldeligt, men vi vil sige, at vi tror, at dit barn kommer til at have det ok.

I Danmark er vi også mere tolerante, når det kommer til den slags i forhold til USA, hvor begrænsninger bliver overholdt mere. I Danmark kan du godt få lov at se den slags film i biografen, hvis du har en voksen med, og det viser meget godt, at vi har et helt andet syn på det.

Vi vil anbefale, at I rigtig hygger, når I ser filmene med alt fra popcorn til behageligt tøj fra ugleunger. Du kan købe blødt og behageligt tøj på https://www.ugleunger.dk/.

Bøgerne kan læses at tweens

Hvis du har en dreng eller pige, som lige er fyldt 11 år, så vil vi sige, at du sagtens kan lade dem læse alle bøgerne. Når bøgerne fanger dem, vil de hurtigt være færdige, og faktisk vil vi sige, at de skal starte med at læse bøgerne, inden de ser filmene.

Det var også måden, at du selv gjorde det på, og vi synes, at du skal lade dine børn have samme oplevelse, som du havde.

I kan altid starte med at snakke om bøgerne, inden I ser filmene sammen, for det giver en grobund for at besvare mange af de spørgsmål, som dine børn har. Desuden kan I også altid diskutere, hvem Bella skulle have valgt. Hvis du har en pige, har hun helt sikkert en holdning til det, og det bliver sjovt at se, om I ville vælge det samme på tværs af generationer.

Vi er sikker på, at Twilight sagaen kommer til at blive set mange år ud i fremtiden, fordi det er både tidløse bøger og film.

Især i dag hvor du bare kan streame dem, når du har lyst til at se dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.