Find trøst i det du kender og holder af

Det er altid hårdt at miste nogen det står ens hjerte nær. Det sker desværre for os alle, på et eller andet tidspunkt. Om det er bedsteforældre, venner eller anden familie, så er vi desværre ikke udødelige som Edward Cullen.

 

Men hvad stiller man så op, når nogen man holder af er gået bort? Hele ens verden går jo i står og man kan have svært ved at passe selv de mest basale pligter.

Der er i disse situationer, at man kan søge trøst og tryghed i noget, som man kender ud og ind. Noget der altid har givet en trøst og glæde. For alle os kan dette jo f.eks. være Twilight. Twilight har givet os så mange gode oplevelser og været hele vores verden når vi lod os opsluge i dens vidunderlige univers.

 

Lad fantasien bære dig bort

Hvis man holder tilpas meget af et fantasiunivers, så kan man til tider blive helt væk i det, og det er ingen undtagelse med Twilight. Når man åbner den første bog og læser de første par linjer, så er man allerede på et sikkert sted, hvor der ikke kan ske en noget negativt. Det er måske en til tider dyster, tragisk og voldsom historie, men det er noget alle vi ægte fans sluger til os og finder tryghed i.

Når man har mistet nogen tæt på en, er det lige netop trygheden man står og mangler. Man har opdaget at vi er dødelige og det skræmmer os fra vid og sans. Det er derfor historier om vampyrer tiltaler os sådan. Vi drømmer os væk til en verden, hvor døden er noget, der kan overvindes og man kan få udødelighedens gave (Uanset hvor meget Edward ellers brokker sig over den).

Det er bestemt en god måde at finde fred med det, der er sket og hvis man får den tid, som man har behov for, så kan man med tiden acceptere det, der er sket og komme videre med sit liv.

 

Glem ikke virkeligheden

Selvom det er rart at drømme sig væk, så er det desværre ikke altid muligt. Man må ikke negligere de mange pligter, der kommer efter et dødsfald. Man skal have arrangeret begravelse, have styr på sagerne med det offentlige, ordnet dødsbo og meget mere. Man kan læse mere og hjælp til den slags her.

Den afdøde fortjener den respekt, at man sørger for at de kommer bedst muligt herfra, og så kan vi altid drømme os bort i minderne bagefter og bearbejde sorgen. Find fred med det der er sket, så skal du nok få de bedre.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.