FanFiction: Jacob og Nessie

“Nessie jeg kommer igen til aften med en overraskelse til dig” havde jeg lovet hende men hvad fanden skulle det være? Jeg kunne jo køre ind til Forks og købe hende en ring, men jeg er jo flad så jeg må låne nogle penge et sted… Måske fra Bella? Hun er jo min bedste ven måske hun ikke har noget imod det? Nå men det har jeg ikke tid til at sidde her og tænke over. Så tager jeg og drejer nøglerne på min motorcykel og køre så hurtigt jeg kan, det er sært jeg aldrig er blevet stoppet? Nu kom jeg til indkørslen til Cullen-husen drejer ind af indkørslen, parkere motercyklen og banker på døren heldigvis er det Bella der åbner “Hej Jake hvad laver du her? Jeg troede først du kom til aften?” “Hej Bells det er på grund af den der overraskelse jeg lovede Nessie, jeg ville købe en ring men har ikke råd, Kan jeg måske låne nogle penge af dig…?” Spurgte jeg hende, hun kiggede forstående på mig “Selvfølgelig Jake hvor mane skal du bruge?” Spurgt hun “Det ved jeg faktisk ikke helt…” sagde jeg og så gik hun hen og tog nogle penge i en af kommoderne i stuen og rakte dem til mig “Her tag dem” sagde hun “Men det er jo så mange…?” Svarede jeg “Det er okay, skynd dig nu det er allerede eftermiddag” sagde hun og sagde farvel.

Da jeg var ankommet til juveléren fandt jeg den smukkeste ring af hvidguld med en stor smuk hjerteformet Rubin “Hvor meget skal du have for den der?” Spurgte jeg juveléren og pegede på ringen “500$” svarede han “Kan jeg få indgraveret et navn?” Spurgte jeg “selvfølgelig hvad skal der stå?” Spurgte han “Renesmee” sagde jeg “Er det til din kæreste?” Spurgte han “Ja” svarede jeg ham “Okay du kan komme og hente den imorgen” sagde han “Men jeg skal bruge den i aften” sagde jeg “Okay du kan hente den om en time men så bliver det dobbelt så dyrt…?” Sagde han “Top” svarede jeg “Vi ses om en time” og så gik jeg ud og startede min motorcykel…

Jeg tog en dyb indånding inden jeg bankede på døren “Nessie er du klar?” spurgte jeg “Vent kommer nu” svarede hun så kunne jeg høre hun kom løbene ned af trappen så tog hun i dør håndtaget og åbnede døren. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige hun var så smuk…! Hun havde en lårkort langærmede hvid blondekjole på og så vidunderlig ud men før jeg kunne nå at sige noget sprang hun i favnen på mig “Jacob!!!” sagde hun og viste mig hvor meget hun havde savnet mig “Jeg har også savnet dig søde” sagde jeg “Jeg elsker dig Nessie” hun lagde hendes hånd på min kind og prøvede at overbevise mig om at hun elskede mig mest “Du tager fejl” sagde jeg og så kyssede hun mig “Jeg har en overraskelse til dig” sagde jeg “Hvad er det?” spurgte hun spændt og så mig i øjenene, jeg satte hende ned igen og tog en dyb indånding gik ned på knæ og to ringen frem og kunne se at hun blev glad “Nessie min elskede siden jeg så dig første gang i Rosalie’s arme vidste jeg at du var min eneste ene, vil du gifte dig med mig?” Hun så mig i øjnene og lagde hendes hånd på min kind og viste mig hende lykke og så fik hun tårer i øjnene “Kom her søde” sagde jeg og tørrede hendes tårer væk så stillede hun sig på tær og kyssede mig…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.