FanFiction: En twilight baseret historie

Hej allesammen, jeg tænkte jeg ville skrive en bog, så vil i sige hvad i syntes om starten og hvad i syntes der så skal ske?: Jeg kunne ikke sove, så jeg kiggede på klokken og så at klokken var mange. Derfor besluttede jeg at lukke mine øjne og forsøgte at falde i søvn igen, men selvfølgelig tog det langtid. Hvor var jeg? Tænkte jeg forvirret og så mig omkring. Der var mørkt, meget mørkt, og tåget, jeg tror at jeg var i en skov. Imens jeg kæmpede for at se, og forstå hvor jeg var hørte jeg pludselig noget, men det var alt for utydeligt til at jeg kunne høre hvad det var. Noget tid efter kunne jeg høre noget igen, men denne gang kom det fra omme bag ved mig. Jeg vendte mig om og så at to øjne så på mig og med et lå jeg igen i min seng i mit dejlige men rodede værelse. Jeg var helt omtåget og forvirret. Drømmen eller rettere sagt maridtet havde virket så livagtigt, så levende, og ikke mindst så virkeligt, men uanset hvad var jeg glad for at jeg var vågnet nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.