Edward Cullens soveværelse og møbler

Er du også en af de danske Twilight fans som synes at Edward Cullens soveværelse var for lækker?

Det øjeblik Bella Swan trådte ind i rummet, der på den ene facade kun bestod af vinduer og modsat havde flere hundrede cd’er og vinylplader, har siden været inspiration for utrolig fans verden over.

Derfor har vi fået fat i billederne fra den første Twilight film. Via dem kan du selv få inspiration til hvordan du gerne vil indrette dit eget soveværelse.

Edward Cullen er sindssyg god til at indrette. Særlig fordi han også får gulvet slibet helt ned. Kombineret med ældre møbler og klassiske bøger og et nyt gulv, giver det værelset et look som både er minimalistisk og nyt.

Det må man give den flotte og sofistikerede vampyr. Væggene er hvide og det er gulvet også. Metal og træ går igen og igen. Bagerst har rummet store franske døre der giver endnu mere luft og lys.

Man kan på mange måder sige at rummet har et tidsløst design.

Når det komme til minimalisme omkring flotte møbler så kan Edward sit kram. Ved at blande nyt med gamle antikke møbler formår han at skabe et fantastisk flot look.

Hans møbler giver soveværelset flere dimensioner, og det har været utroligt moderne de sidste mange år.

Er det forkert at skrive soveværelse hvis han ikke sover? 🙂

Hvilke møbler kan man så finde inde på værelset? Eftersom han ikke sover bruger han en Barcelona sofa, som kan bruges til afslapning samt læsning.

Ved siden af har han et lille plato-bord stående i krom og af glas. For at bryde mønstret med alle de gamle møbler har han hængt et fladskærm over hans skrivebord, og får at bryde endnu engang fladskærmens nutidige effekt krydrer han det med en gammel stol.

Til alle hans mange bøger tilfører han en yderst moderne boghylde hvor bøgerne kan ligge ned (disse boghylder kan købes i Ikea for ok billige penge).

Vi håber nu at du via billederne og den beskrivende tekst selv kan lave dit eget vampyr-værelse. Selvom du er pige kan du sagtens bruge Edward værelse til inspiration! 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Edward Cullens soveværelse og møbler

  1. becca-rebecca skriver:

    nu har jeg lyst til at købe den der bog reol…
    og lave mit værelse HELT om!
    twi-harter 4-ever

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.