Edward Cullen: For gammel til Bella. Alt alt for gammel.

Derfor er Edward Cullen for gammel til Bella Swan

Edward og Bella

Charlie havde ret i en ting: Bella burde ikke date Edward Cullen.

Hvad Charlie ikke ved i Twilight bøgerne er, at Edward er alt for gammel til Bella. Han har levet omkring 104 år og hun kun 17-18 år – simpel hovedregning gør det til 86 eller 87 års forskel. Edward Cullens fysiske alder har ingen betydning og spiller ingen vigtig rolle, men hans mentale alder er, hvad der gør ham ikke særlig passende til Bella. Den eneste mulighed for at parret kan have et sundt forhold, er hvis Edward forvandler Bella til en vampyr og lader hende leve hendes eget liv ligesom Cullen familien gjorde. Til den tid burde Bella nå en mental alder på højde med en voksen vampyr.

Historisk set har Edward Cullen levet og udholdt mere end Bella kan forstille sig. 1. Verdenskrig, 2. Verdenskrig, Den Store Depression. Plager, sygdomme, had, egoisme og meget mere. Edward Cullen forstår menneskelig adfærd meget bedre end enhver 17 årig teenager. Ser man på hvad Bella har oplevet før hendes møde med Cullen familien, så er det at hun har flyttet fra Arizona til regnfulde Forks.

Edward Cullen har bogstavligtalt LEVET historien og han tænker konstant på Bellas sjæl. Bella derimod tænker kun på hvor træls det er for hende, at hun skal til skolens “Prom” og at hun hader at danse. Forskellene mellem disse to er kæmpe store og ærligtalt kan det være svært at se, hvad Edward ser i Bella udover at hendes blod dufter og synger dejligt for ham – Drejer det hele sig virkelig kun om fysisk tiltrækning? Edward Cullen…. Jeg troede bedre om dig!

Sammenlignet med Edward og resten af Cullen familien, så er Bella en baby. At date Edward og gifte sig med ham burde være utænkeligt. Bella er ung. Bella har hele sit liv foran sig og hun kan være og blive til hvilken som helst person. Alt sammen ting, som Edward ALDRIG vil kunne blive og være. I virkeligheden er der intet forskel på deres forhold og andre arrangerede ægteskaber mellem teenager piger og voksne mænd, som vi ser i Kina og Mellemøsten. Vi væmmes ved denne tanke og forkaster den i vores samfund, men hvorfor er Edwards og Bellas forhold i orden?

Mange bliver narret og snydt af Edwards flotte udseende og glitrende krop, men Edward… Vi har gennemskuet og set den virkelige dig. Bella er for ung til, at forstå at forholdet er hende usundt. Edward forsvinder når han beslutter sig for, at det er tide. Edward træffer alle beslutninger, og forbyder Bella at se hendes bedste ven Jacob. Edward er manipulerende og ville ALDRIG kunne retfærdiggøre sine handlinger.

Charlie har gennemskuet ham. Det ses tydeligt i hans blik….

Har du læst en af de andre artikler?

Edward Cullen guide til din kæreste

Derfor skal DU læse Twilight

Derfor elsker du Edward Cullen

Jacob Black: Bedre kæreste

Hvorfor er du besat af Edward og Bella?

Twilight og filosofi

Er Edward Cullen en person?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

22 Responses to Edward Cullen: For gammel til Bella. Alt alt for gammel.

 1. anonym skriver:

  Jeg ville klart også vælge Jacob Black. Jeg ser og føler Edwards kærlighed den er så stærk, især da hun kom gående ned af gulvet hvor han stod at ventede på sin kommen hustru. Men Jacobs kærlighed virker så meget mere varm, lidenskabelig, ung, brændende, levende og sjov. Jeg ville uden tvilv vælge Jacob, no doubts about that. :)<3 Selvom Edward også er fantastisk men Jacob it is.

 2. Mrs. Cullen skriver:

  Uenig, han er jo 17 år fastfrosset, så han har jo egentlig bare været 17 år i 104 år. 🙂
  -LOVE EDWARD. ♥

 3. Bruno skriver:

  Altsaa Edwards kaerlighed til Bella overvinder da klart alt ogsaa alder!!
  Dig der har skrevet anonymt, saa burde du vide at det baand Jacob og Bella har er paa grund af Renesmee. Self elsker Jacob, Bella men det er ikk som kaereste eller kone? det burde du jo have vist hvis du havde laest boegerne, man er sq noed til at laese imellem linjerne. 😉
  Synes det er ok, synsvinkel at se det fra, men igen Edward og Bella er som skabt for hinanden og som Edward siger kan ikk helt huske hvornaar saa har han ventet i lang tid paa at hun kom, og han kunne blive hendes mand. Efter at have set den sidste film har jeg valgt at vaere paa begge teams da begge roller er vigtige for boegerne og filmene. Og de hoere til og er begge vigtige for Bella.

 4. Iloveboyswhosparkletwilighter94 skriver:

  Wow det her en helt anden side af sagen. Sådan har jeg faktisk aldrig tænkt, men Edwards dejlige karakter har det jo med at blænde folk. Jeg er meget fascineret over, at en Team Edward person kan skrive dette. Det tager jeg hatten af for, fordi jeg ved, at jeg ikke selv er i stand til det. Jeg blev først lidt sur, da jeg læste dette, men det grunder kun i, at jeg ikke selv ser ham på den måde.. Jeg er bare misundelig på Bella(: Men efter jeg har fået tænkt det igennem, kan jeg sagtens se en pointe med det. Det lyder jo helt rigtigt! Men som Bellas mor siger i Twilight, at Bella har fundet en gammel sjæl som hende selv, så har det stadig ikke overbevist mig(:
  Men super godt indlæg, som er rigtig godt til debat og diskussion (:!!!! thumbs up<3

 5. Karin skriver:

  Edward får Bella til at føle sig elsket og ” at høre til”. En følelse som hun selv siger hun aldrig har haft nogen steder før. Edward prøver at beskytte Bella mod alt fordi han elsker hende, hun er hans liv. Ja han prøver at bestemme over hende, men hun er stædig og gør som hun selv vil. Netop en af de egenskaber hos Bella Edward elsker. Edward prøver at holde sig fra hende fordi han er bange for at skade hende på nogen måde, men da han tror hun er død, viser han hans dybe og inderlige kærlighed.
  Jakob har svært ved at styre sine frustrationer og er flere gange ved at slå Bella, hvis ikke Edward havde stoppet ham, var det gået galt. Edward har lært selvkontrol.
  Mange har travlt med alder… men som Bella og Edward viser os, kender kærlighed ikke til alder. Den dybe og inderlige kærlighed der er mellem de to, er jo noget vi alle søger… ik

 6. becca-rebecca skriver:

  jeg er enig med Bruno de er som skabt for hinanden
  jeg er enig med Mrs. Cullen Edward er fast frossen i sin 17-årige krop
  men jeg er mest enig med Jacob black(fra bogen New Moon)
  “alder er bara et tal”(citat af Jacob black New Moon)

 7. Anonym skriver:

  Dem der har skrevet det har vist ikke læst midnight Sun der fortæller det jo tydeligt hans følelser. Desuden så gør han alt for at gøre hende lykkelig og han gør to ting som han havde MEGET!!!! Imod. Så han må jo elske hende højt bare på hans måde. Han ser kærlighed på en anden måde end fx. Jacob. Ingen er jo perfekt 😀

 8. admin skriver:

  Hej Anonym. Jeg er temmelig sikker på, at vedkommende som har skrevet artiklen har læst Midnight Sun 🙂

 9. becca-rebecca skriver:

  Ja jeg har faktisk læst midnight Sun
  Men jeg mener stadig at alder er bara et tal(jeg mener at Bella og Edward har så meget ret til at være sammen -for de er som skabt for hinanden)så der er ikke noget der!!!!!!!

 10. Laura skriver:

  Jacob er altså også farlig for Bella. Han kan ikke styre sit temperament. Og så er Edward da hunrede gange sejere en Jacob!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.