Derfor valgte Bella Edward

Hver gang diskussionen kommer ind på, om Bella valgte rigtigt, da hun valgte Edward, kan du være helt sikker på, at der bliver råbt. Uanset om du er på Team Edward eller Team Jacob, så har du helt sikkert nogle stærke følelser for, hvorfor du har ret.

Det er selv en diskussion, som mange gik op i på akademisk niveau, hvor der blev skrevet en række indlæg om Twilight. På Penn State var der en der skrev, at Edward var det helt naturlige valg, hvis man kiggede på psykologien bag.

Her blev der argumenteret for, at Edward var det rigtige valg, fordi Bella simpelthen havde en tættere forbindelse med ham, og derfor var det det helt rigtige valg for hende.

Selvom vi ikke bør blande os i kampen mellem Edward og Jacob fans, så er vi enige, og det var da heller ikke overraskende, at Bella valgte Edward. Men det viser hvor godt, at Twilight var lavet, at så mange hellere ville se hende sammen med Jacob.

For det var ikke, fordi de tænkte på, hvem de gerne ville se hende med. De tænkte helt sikkert på, hvem de selv ville vælge, og det var da også grunden til, at der var nogen at vælge mellem i bøgerne, for at der skulle være spænding.

I filmene blev det endnu mere spændende, fordi man pludselig kunne se, hvem der var tale om. Her fandt mange Jacob meget mere sexet end Edward, og det fik mange til at vælge ham. Men Bella valgte selvfølgelig ud fra, hvem hun havde den tætteste forbindelse til, og hvem hun så som den bedste partner for hende.

Det er da også måden, at man vælger partner på i virkeligheden, og derfor bliver vi nødt til at sige, at for Bella var Edward den rigtige. Men det betyder ikke, at alle skal vælge den type.

Så vi forstår stadigvæk godt, at mange vælger Jacob.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.