Kom nu Breaking Dawn vi har ventet længe nok – Twilight konkurrence

Kom nu Breaking Dawn.. Nu har vi ventet længe nok

breaking dawn konkurrence

-by Rikke Engberg Christensen

Jeg glæder mig rigtig meget til Breaking Dawn part 1 udkommer. Jeg har læst Breaking Dawn rigtig mange gange, og jeg er virkelig spændt på at se, hvordan de vil få alle de forskellige detaljer og faktorer ind i filmen. En ting jeg glæder mig rigtig meget til at se er Bellas brudekjole. Jeg er spændt på, om den lever op til mine forventninger. Men hvis den minder om den, der er beskrevet i bogen, må den være fantastisk. Endnu en ting jeg glæder mig ufatteligt til er (selvfølgelig) ”the honeymoon”. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der blev en smule skuffet over de ’manglende’ scener i Breaking Dawn. Jeg glæder mig meget til at se den side af Edward, for han har hele tiden været afholdende, og han har ikke ladet det gå ’for vidt’. Det bliver utroligt spændende at se den side af ham, for jeg er sikker på, at det vil gøre ham endnu mere sexet, end han er i forvejen (hvis det overhovedet er muligt). Som I kan høre, er jeg 100% Team Edward, men jeg håber faktisk også lidt på, at vi hører noget fra Jacob i den her film. Jeg vil gerne opleve hans følelser i gennem alle de faktorer, som spiller ind i Breaking Dawn, ligesom man gør i bogen. Man kan virkelig mærke alles følelser, og jeg håber virkelig, at det er noget, som man også kan i filmen. Der er mange ting, jeg glæder mig til i filmen, og jeg er sikker på, at den kommer til at leve op til mine forventninger ligesom de 3 andre har gjort. Traileren til Breaking Dawn var sindssygt god. Jeg sad oppe hele natten for at se den i MTV movie awards!

Deltag i Twilight konkurrencen – Breaking Dawn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.