Breaking dawn part 2. mine foventninger:D

breaking dawn part 2 konkurrence

Det jeg forventer at se i Breaking dawn part 2. er at: Jeg kommer til at se Bella om hun har nogle specielle kræfter ligesom Alice, Jasper og Edward og hvordan Bella er, om hun er blevet en helt anden person, eller om hun stadig er den gamle Bella, som vi alle kender. Jeg glæder mig også til at se hvordan Edward har det med at Bella nu er en Vampyr, hvad han synes om det.

Jeg forventer også at der vil komme nogle kampsener  med Cullen-familien vs Volturi, jeg tror i hvert fald er der vil være nogle problemer med volturi klanen, fordi det man ser til sidst i Breaking dawn part 1. med at han læser det brev.  Jeg glæder mig især meget til at se renesmee, hvordan hun kommer til at se ud og om hun er sammen med Jacob, hvordan Bella har det med at Jacob er blevet præget med Renesmee og jeg glæder mig bare til at se hvordan Renesmee er, om hun er sød eller en ond en, så alt i alt forventer jeg meget af filmen og at det bliver den bedste film EVER!!!!

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.