Breaking Dawn part 2 konkurrence

Jeg håber på, at Breaking dawn part 2 bliver lige så god som bogen. For bogen er fuldstændig fantastisk. Jeg elsker den jeg håber på, at de laver Bella lige så smuk, som Stephenie beskriver hende i bogen. Jeg håber også de laver handlingen, ligesom den er i bogen. I stedet for at lave om på den, ligesom de gør i de andre film. Og jeg synes ikke, at de skal lave om på den scene, hvor de er i “kamp” med vulturierne. Jeg kan godt lide scenen, som den er. Jeg synes, at de skal prøve at beskrive Bella’s følelser i filmen.

Det var mine forventninger til Breaking dawn part 2′

Hilsen Twilight fanen Christian

Vil du gerne deltage i Twilight – Breaking Dawn Part 2 konkurrence?

Find konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.